Melyik oldalról tudok biztonságosan anabolikus szteroidot rendelni? Személyes tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 12. 21:28
1/6 anonim válasza:
Jaj már megint egy szteroidos kérdés...Nem unjátok még, most komolyan?Kinek akartok megfelelni ennyire?
Elmész az orvosodhoz ő megvizsgál és ha úgy gondolja szükséged van rá akkor fel írja.
2/6 anonim válasza:
1 te milyen kretén vagy, menj egészség témába, a testépitéshez ha nem hobbi szinten űzi az ember akkor elengedhetetlen kb mint a focihoz a labda
3/6 anonim válasza:
Ugye azt te se gondoltad komolyan, hogy az interneten koxot rendelni akaró kis hülyegyerek komoly sportoló?
4/6 anonim válasza:
nem gondoltam, odairtam hogy aki nem hobbiszinten űzi annak elengedhetetlen, a kérdezőről nem feltételeztem semmit csak felbsz hogy mások meg mondják neki mit csináljon, ő élete és ha szteroidozni akar akkor mit kell beleszólni? xd
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem így van. Valószínűleg tök fiatal még,kell neki az iránymutatás. Másrészt ha ő egy szétkoxolt,impotens nyomi lesz, akkor főleg biológiailag mennyire lesz hasznos tagja a társadalomnak...?
6/6 anonim válasza:
Egyikről sem. Nem véletlen neten árulják, akik árulják, mert kamu. Így nem tudsz utána kit elővenni. Rendőrséghez meg nem fordulhatsz, ezt ők is tudják és ki is használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!