Testépítők, nektek hogy megy a futás?
Figyelt kérdés
Én igazából sosem szerettem, mindig küzdöttem vele, béna állóképességem volt. Aztán idén szeptember végén elkezdtem...6-7 km/h-val futhattam először ami vicc, nem is futás. Kb. 3 hónap futás után eljutottam arra a szintre, hogy 10km/h-val bírok futni fél órát különösebb gond nélkül. Nektek milyen az állóképességetek? Szerettek kardiózni, aerobozni vagy szenvedés?2016. dec. 20. 19:27
11/18 A kérdező kommentje:
Jah, tudni kell mit bírsz. :)
2016. dec. 20. 20:55
12/18 anonim válasza:
Kathi Béla tud futni is bármilyen meglepő :D Régebben jól tudott,most a sprintek bizto mennek neki hosszabb távon nem tudom mennyire. Én nem nagyon szoktam kardió jellegell (vagy ha igen akkor csak 10 perceket), aerob jelleggel 120-130 pulzus körül 7-8 km/h 1 óra de az nem arról szól hogy nehéz legyen. Ha diétás időszakban vagyok akkor egész jól megy(relatíve) tömegelés alatt gyengébb.Ma felnyomtam 10,5km/h órára és 2,5% 5-10 perc közt valahol.
13/18 anonim válasza:
Kathi Béla pont nagyon jól tud futni :D
De értjük...
Én soha nem voltam jó sprinter, gyerekként sem. Ellenben hosszútávon felkészülés nélkül is a legjobbak között futottam és ma sem okoz gondot a futás.
Elméletileg jó az állóképességem, sokat tudok futni, ugyanakkor guggolásnál 8-10 isméltlésnél már előfordul, hogy kiköpöm a tüdőmet, mert nem kapok elég levegőt. De ez lehet általános dolog, passzolom.
14/18 anonim válasza:
Szabadban 1km majd 4 perc, kész szenvedés. A sprint jobban megy.
Teremben, ha van egy kis időm, akkor lábnapokon futok.
15/18 anonim válasza:
2 éve gimibe is edzettem mar kicsit es akkor is vertem hosszutavon mindenkit 1 gyerek kivetelevel. De o arrol is volt hires hogy jol tud hosszu tavon futni. Sprintek is mind 5os lett anno. Amugy kislabda dobasba vertem mindenkit nagyon, az biztos hogy a kondi miatt volt. Volt hogy 2 otost is kaptam olyan messzire ment. :D
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem a súlylökés ment. Futás nem nagyon, nem nagyon szerettem a gimiben. De örülök, hogy csinálják mások is. Végül is én is rájöttem, hogy hasznos.
2016. dec. 22. 19:24
17/18 anonim válasza:
jó, hát lehet imádni Bélát, de az izomzata nem épp hosszú távú futásra alkalmas. az meg, hogy tud futni.. hát szubjektív. szerencse, hogy tud.. :D azért a gimis 2 kör a suli körül meg kúper futást ne hasonlítsuk a maratonista szintidőkkel. én áprilisban fogok próbálkozni egy 21km-es félmaratonnal. eddig 15km a rekordom, de valamivel jobban motivál, ha egy fix távot futok és nem futópadon számolom a perceket, mert ha gyorsabb vagy, akkor hamarabb végzel a távval és nem annyira röghöz kötött, monoton várakozás, hogy mikor telik már le a fél óra..
18/18 A kérdező kommentje:
Nekem 6km volt a legtöbb. De szerintem már kimenne a 7 is.
2016. dec. 27. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!