Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 4szer edzek. Hetfo kedd...

Heti 4szer edzek. Hetfo kedd -csut pentek Penteken kihagytam es ugy erzem, hogy mindenem elvan sorvadva. Mintha meg azt a kis izmot is elvesztettem volna ami van . Massal is fordul elo?

Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van ez, ha 4-5 napot valmi miatt kihagyok, akkor plöttyedtnek érzem magam. Persze csak beképzelem.
2016. dec. 19. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, másnak is van testkép zavara...
2016. dec. 19. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem már volt hogy 2 hetet is ki kellett hagynom, mert olyan helyre utaztam ahol nem lehetett úgy edzeni és az elején én is úgy éreztem, hogy kisebb lettem, aztán a két hét után valahogy még annál is erősebb lettem mint előtte. Úgy kell tekinteni a pihenésre, mintha akkor is edzenél (mint az edzés része), mert tulajdonképpen akkor fejlődünk.
2016. dec. 19. 09:58
 4/4 Szergej55 ***** válasza:
Akkor pszichológushoz menj, ne edzeni.
2016. dec. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!