A helyzet az, hogy rossz kajával jött izom is, víz, illetve zsír. Nem vagyok nagyon dagadt, viszont a derekamon gyűlt egy pici, illetve mell, hát. Nem 6-7%-os TS-re akarok lemenni, csak mondjuk 10-12, hogy ideális körülményt nyújtsak az izomépítésnek, és legyen egy kis plusz motivációm. Januártól több melóm lesz diákként, és így tudom majd fizetni a kajám, ezért arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy felzsírtömegelem magam, inkább szálkásítok egy hangyányit, és utána a makrók segítségével megpróbálom minimalizálni a zsírt (nyilván nem lehet teljesen).
Szerintetek megérné? Most olyan 16-18% TS-nél járok.
Lassú tömegelésbe kezdj, magyarul ne habzsolj féktelenül, be kell lőni pontosan a kaját. Szr kajával sajnos nem lehet fejlődni, magamon is tapasztaltam.
2016. dec. 18. 21:33
12/17 anonim válasza:
Szerintem se szalkasits nincs hozza tömeged.
Amugy ez nagyon nem 16% rzs inkabb 22-25...
2016. dec. 18. 21:34
13/17 A kérdező kommentje:
22-24 %-nál is inkább pontos makrók alapján lassan tömegeljek? Vagy inkább vigyem le 15% körülre, és utána tömegelés?
2016. dec. 18. 21:47
14/17 anonim válasza:
Szerintem meg szálkásíts le, mert minél magasabb a testzsír, annál több az ösztrogén és annál kevesebb a tesztoszteron. Aztán tömegelj kevés kalóriaplusszal!
2016. dec. 18. 22:40
15/17 anonim válasza:
Kb ugyanígy nézek ki. Én se tudom mi lenne a jó. Szívem szerint szálkásítanék, de most ez a kérdés válaszai is azt mondják hogy ne.
2016. dec. 18. 23:07
16/17 anonim válasza:
Amihez kedved van. Megérné ha nem zavar hogy kissebb leszel,ha a tömeg a fontosabb akkor tömegelj.Neked kell eldönteni mit tartasz szem előtt. Én tömegelnék a helyedben de utána cumi lesz a diéta mert sokáig kell.
2016. dec. 18. 23:24
17/17 anonim válasza:
Lassan tömegelnék még, mert tényleg nem sok izom van rajtad (No Offense).
Én 90 kilóval és 180 centivel 16% tzs-vel is tömegelek még, mert kicsinek látom magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!