Megérné szálkásítani 1-2 hónapig? (képpel)
A helyzet az, hogy rossz kajával jött izom is, víz, illetve zsír. Nem vagyok nagyon dagadt, viszont a derekamon gyűlt egy pici, illetve mell, hát. Nem 6-7%-os TS-re akarok lemenni, csak mondjuk 10-12, hogy ideális körülményt nyújtsak az izomépítésnek, és legyen egy kis plusz motivációm. Januártól több melóm lesz diákként, és így tudom majd fizetni a kajám, ezért arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy felzsírtömegelem magam, inkább szálkásítok egy hangyányit, és utána a makrók segítségével megpróbálom minimalizálni a zsírt (nyilván nem lehet teljesen).
Szerintetek megérné? Most olyan 16-18% TS-nél járok.
Tanácsokat is elfogadok!
"A helyzet az, hogy rossz kajával jött izom is,"
Hol???
Nincs sok izom, alátámasztom, nem is azt írtam,hogy 20 kg izom jött rám, szóval fölösleges bunkóznotok.
Ha láttatok volna milyen ropi voltam, nem ezt mondanátok. Azóta sokat fejlődtem, pl felhúzás: 130 kg, fekve 75kg, guggolás 95 kg, stb.. Egy éve edzek, de a szar kaja miatt nem sok látszik. Ezen szeretnék változtatni.
Egyébként a visszajelzések alapján nem ártana szálkásítanom, rendben, köszi! :D
Ez 8 hónap "munkája". Nem nagy cucc, talán itt egy picit jobban látszik. De nyilván több a zsír és a víz rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!