Hogyan tudom javitani az allokepessegem tomegnoveles alatt?
Figyelt kérdés
Mar tobb eve vegzek sulyzos edzest, viszont mostanaban eszrevettem, hogy kb. Ha felgyalogolok 3 emeletet, lihegek mint a kutya. Nem szoktam cardiozni egyaltalan. Tomegnoveles a celom. Milyen cardio tipusu mozgast csinaljak, amivel nem veszitek sulyt, viszont tudom javitani az allokepessegem? Mennyi ideig es milyen intenzizassal? Futni utalok :) szoval lepcsozogep vagy kerekpar kerulhet szoba.2016. dec. 18. 11:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan kardio amivel ne lehetne sulyt vesziteni. De probald meg az ugrokotelet vagy az uszast szerintem az nem annyira vesz tomeget el
2/3 anonim válasza:
Ha az étrendbe belekalkulálod a kardíó álltal elvett kalóriát akkor semennyit nem fog veszíteni a tömeged. 1#-es laikus és hülyeségeket beszél. Nyugodtan kardiózz, vagy aerobozz amelyik jobban bejön és a szíved meg fogja köszönni.
3/3 anonim válasza:
kardió napon több kalóriát kell enned és nem veszítesz súlyt,logikus.
amúgy a kocogás a legegyszerűbb heti 2x.
vagy ha ez nagyon nem pálya,akkor ugrókötél,kettlebell,vagy lemész boksz edzésre,de ez időhöz kötött.
kezd heti 2x fél óra kocogással és juss el heti 2x50 perc folyamatos futásig.
a lépcsőző,vagy a bringa aerobra jó.
kardiónál meg el kellene jutni legalább 180as pulzusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!