Ha ti "ilyen" testtel kezdenetek a kondit mivel kezdenetek, tomegnoveles vagy dieta? Kepekkel
Figyelt kérdés
170cm 84kg.
Nem sportolok, es nem is sportoltam semmit.
Tisztaba vagyok azzal hogy dietanal mit es tomegnovelesnel mit kell enni es mennyit.
2016. aug. 12. 08:37
1/23 Cortez70 válasza:
Biztos jók az adatok? Annyi izom nincs rajtad és zsír sem, hogy 84 kg legyél. 5-ször izmosabb vagyok 173 magasan és én vagyok 83 kg. Valami nem stimmel. Kezdetnek egyél annyit, hogy kalória egyensúlyban maradj, nem kell szálkásító diéta és kalória plusz sem. Menni fog le zsír és jönni fog izom.Annyi, hogy tiszta étrend legyen, ne cukros kajákra építs.
2/23 A kérdező kommentje:
Elvileg igen, 2 merleggel is le lett merve es csak par deka volt az elteres, amugy disznohus okes? Ugye a diszno zsirosabb igy nem vinnek mar be kulsoleg zsirt. A ch-t meg tapasztaljam ki igaz? Kezdetnek 2,5g?
2016. aug. 12. 08:48
3/23 Cortez70 válasza:
jó a soványabb disznóhús is. Zsírból kell telítetlen is: lenmagolaj, oliva, magvak.
A ch-t mindig ki kell tapasztalni, nekem is kb 2,5g x ttkg a szinten tartó mennyiség, de van akinek több.
4/23 A kérdező kommentje:
Igen koszi a valaszt :):)
2016. aug. 12. 08:58
5/23 Kenzo Tenma válasza:
Nem edzettél soha, de jobb vádlid van mint nekem.. köszi genetika :DD
6/23 anonim válasza:
Nem vagy sokkal izmosabb nála.
8/23 Cortez70 válasza:
Ja, tényleg nem vagyok izmosabb.:)
9/23 anonim válasza:
Miért nem vettél fel még egy kabátot is?
10/23 Cortez70 válasza:
Nagyon gagyi visszaszólás volt ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!