Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hány gramm ch-ról kezdenéte...

Ti hány gramm ch-ról kezdenétek a diétát?

Figyelt kérdés
93kiló vagyok,(magas)amit tudni kell rólam,elég gyors anyagcseréjű,és napi 8 órában fizikai munkát végzek.ti ehhez mennyi cht- saccolnátok?
2016. júl. 25. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 5g/tstkg ról.
2016. júl. 25. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
3g rol (xttkg)
2016. júl. 25. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre irtuk,kezdd akkor 4-el xd
2016. júl. 25. 22:01
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
Amennyit most eszel azt kell csökkenteni elsőre 1g x ttkg-mal. Ennyi.
2016. júl. 25. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én időszakos böjtölök, nem számolok semmit figyelek a testemre...
2016. júl. 26. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolso köszönjük hasznos valaszodat

Amugy en 2,5 el szalkasitok

2016. júl. 26. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak annak nem hasznos, aki nem tudja miről van szó...

Nap nagyrészépen növényi rostok, minimális gyümölcs, este főt káposztafélék, sülthús, bogyók, gabonafélék...

Nem kell számolgatni a kaját, ha jóllaktál be kell fejezni az evést... Mindig így szálkásítok, és mindig működik...

Harcosok étrendje című könyvben bővebben olvashat róla akit érdekel.

Tény, aki nem tudja megállapítani, mikor lakott jól, annak nem való.

Persze az alapokat beiktatom, odafigyelek rá, hogy a fehérje és esszenciális zsír mennyiség benne legyen az étrendben, de nem méricskélem külön főzésnél a kaját, rizst és egyéb gabonaféléket előre főzöm nagymennyiségben 3-4 nappal, a húst mrg naponta veszem általában 450-550grammot, attól függ, hogy jön ki... Ha pl 3 comb 450 akkor nem metéltetek bele egy negyediket...

2016. júl. 26. 11:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan kevés kajára van szükségem szálkásításnál, ha azt szétbontom 4-5 étkezésre, akkpr az egész napot végig éhezem... Így legalább áttál a dzervezetem 3-4 nap alatt nem érzem az éhségérzetet egész nap és napjában egyszer ehetek egy kiadósat.
2016. júl. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!