Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hasazás, felülés tényleg...

A hasazás, felülés tényleg nem visz le egy gramm zsírt sem, hanem csak erősít?

Figyelt kérdés

#ffhhff
2016. júl. 1. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
éget kalóriát, de minimálisat. gyaloglástól jobban fogysz
2016. júl. 1. 13:19
 2/11 A kérdező kommentje:
csak hasból akarok:) nincs nagy belem, de az a kicsi uavar. Tisztában vagyok vele, hogy olyan nincs hogy csak hasból fogyás. Ezért nem akarok diétázni. Meghúzom jobban a hasazást, aztán ami lemegy az lemegy. Nem vagyok versenyző, hogy full kockának kell hogy legyen...
2016. júl. 1. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
semmi nem fog lemenni a hasazástól. minimális kalóriát éget, nincs értelme csinálni.
2016. júl. 1. 13:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod marad a diéta.... Hát akkor max odafigyelek jobban a kajára.De verseny szintű diétába nem akarok kezdeni...
2016. júl. 1. 13:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Bagy pontosan mit tanácsolsz a gyaloglás mellé? Gyaloglás helyett kerékpározás esetleg?
2016. júl. 1. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
étrend + súlyzós edzés + napi 8 óra alvás
2016. júl. 1. 14:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Súlytós edzés,alvás meg van :D Étrend is csak a ch-t kell lejebb vinni. 178/83 vagyok nem sok a zsír rajtam, csak a belemen az a kicsi.
2016. júl. 1. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:

A zsírvesztéshez kalóriadeficit kell. A hasazás alig éget kalóriát, nem sokat érsz vele e téren.

Mostanában rengeteg emberrel találkozom itt a gyk-n, aki ezt nem hajlandó elfogadni és semmiképp nem diétával akar fogyni hasból, de más megoldás nincs (jó, tehet magasról az étkezésre, de akkor is deficitben kell ennie).

2016. júl. 1. 16:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Ahogyan elottem is irtak, kaloriadeficittel lehet csak fogyni.

Es a hasazastol meg a felulestol nem fog lemenni a zsir a beledrol, csak erositi es esztetikusabba teszi ami csak akkor fog latszani mikor lemegy rola a zsir a helyes dietaval persze.

Es nem letezik olyan, hogy csak hasadbol fogysz vagy csak tokabol vagy seggbol stb. Mindig egesz testrol megy a zsir.

2016. júl. 1. 20:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem fogy mindig mindenhonnan az ember, a genetika dönti el, mi van, van, aki egyes helyekről sosem fogy vagy csak egy rövid időszakban. A szerencsésebbek arányosabban csinálják. Irányítani nem tudjuk s ez a lényeg itt, ez csak apró kiegészítés.

Sokunk pont hasról fogyunk a legeslegeslegutoljára...

2016. júl. 1. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!