Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4x15 vagy 3x20? Mekkora...

4x15 vagy 3x20? Mekkora sorozatokat érdemes nyomni?

Figyelt kérdés
Vagy ez edzéstípus függő? Hasprést, fekvőtámaszt, fekvenyomást, tárogatást hogy érdemes?

2015. júl. 7. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Inkább egyénfüggö kinek mi jön be lehet hogy neked csak 8-10 ilyen magas ismétlészám inkább szálkásitésnél szokot lenni.
2015. júl. 7. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki magas ismétlésszámmal edz szálkásításnál az szerintem be van tépve. Emelni a volument és csökkenteni a szénhidrátot elméletben sem logikus, gyakorlatban pedig nem tudom kinek működik tényleg. Talán akinek semmi agy-izom kapcsolata nincsen.
2015. júl. 7. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Én anno 4x10-el kezdtem, aztán mentem fel 4x11, 4x12 stb. Most 5x15-nél járok.
2015. júl. 7. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatfüggő is. A klasszikus, alapgyakorlatoknál is érdemes magas ismétlésszámot alkalmazni, pontosabban magasat és alacsonyat is. Izoláltabb gyakorlatokat, mint pl. a tárogatás alapvetően magassal érdemes, de ez nem azt jelenti, hogy ott sem lehet néha nagyobb súlyt használni. Emellett edzéstípusfüggő is, kezdőként amúgy nem kell túlgondolni mehet 3x20 viszonylag kis súllyal, később inkább piramisban érdemes edzeni.
2015. júl. 8. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!