Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nutri drink és a tomegnoveles?

Nutri drink és a tomegnoveles?

Figyelt kérdés

Ha minden jól megy, tudok szerezni nutridrinket, az ár mindegy most (ezt azért mondom hogy ne legyenek olyan kommentek hogy a fehérje jobban megéri vagy ilyesmi)

Az lenne a kérdésem hogy nutridrink +kreatin mennyire lehet eredményes? :)

2016. márc. 4. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan annyira mintha nem menne kreatin és nutridring, ugyanis nem ezen múlik hanem a rendes étrenden.
2016. márc. 4. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Étrend az első, igen, nem a legjobb, de ha olyan jó áron tudod, és neked kell, vedd meg, nekem nem kéne.
2016. márc. 4. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
2016. márc. 5. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Még amit találtam az általad feltett szóval kapcsolatos témában: [link]

Ez valamilyen tápláló italféle lehet.

Meg kell nézni az összetételét a dobozán és abból több kiderülhet róla.

Az izom növeléshez fehérje kell és izom stimuláló gyakorlatok sorozata. Ami még segíthet abban, hogy könnyítse az izom munkával végzendő gyakorlatokat, az a kreatin, a HMB és a béta-alanin. Az utóbbit még csak most kezdtem el, de csodákat regélnek róla. Az izom fáradást tolja ki, mint a kreatin de nem durrant úgy be. Ennek állítólag 10 hét (napi 6 gr) szedés után lesz meg a legjobb hatása.

...a nutri drinknek az összetételéből lehet következtetni, hogy mire lenne az egyáltalán jó. Esetleg ha az izotoniás elemek megvannak benne, de nem hiszem, hogy az itt neked bármit is vagy sokat használna.

Találtam olyant, hogy nutridrink protein.

[link]

Szerintem keress rá a dobozán lévő adatok szerint.

talán van rajta pontos webes cím is ahol többet meg tudhatsz róla.

2016. márc. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!