Pipo_00 kérdése:
Nutri Drink tomegnoveles gyanant?
Figyelt kérdés
Szeretnem magamat feltornazni 76 kiloig, erre az orvosom Nutri Drinket ajanl miven sok benne a CH es van benne feherje is, jo otlet szerintetek? Valaki esetleg probalta? Velemenyetek?2015. okt. 18. 22:10
1/5 anonim válasza:
sokkal olcsóbban kijössz ill jobb eredményt érsz el, ha egy erre alkalmas étrend-kiegészítőt veszel a biotechnél, scitechnél vagy egyéb hasonló boltban ill elmész egy személyi edzőhöz
nem mellesleg jobb lenne a kérdés a testépítés rovatban
3/5 anonim válasza:
Jó cucc, ha orvos írja fel, szerintem nem drága.
4/5 anonim válasza:
Fehérje a NutriDrinkben? Én anorexia alatt kaptam epreset, de ha jól emlékszem, nem igazán volt benne...
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, most erkezett meg. Volt ra orvosi ajanlatom es igy "ingyen" volt. Amugy 38000 lett volna 24 db.200 milliliteres valtozat ebben 18g feherje valamint 33g CH van.
2015. okt. 19. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!