Mit főznétek egy angol úriembernek vasárnapi ebéd gyanánt?
Figyelt kérdés
Egyik rokon férje angol, és meglátogatnak minket vasárnap, és gondban vagyunk hogy mit főzzünk neki. Azt tudjuk hogy nem szereti a halat. A válaszokat előre is köszönjük!2010. szept. 3. 07:11
1/14 anonim válasza:
Csak magyaros kaját. Pl. hagymás rostélyost.
2/14 bittersweet.~ válasza:
Én gulyáslevest készítenék, másodiknak pedig mondjuk magyaros sült csirkemellet, vagy ehhez hasonlót.
3/14 anonim válasza:
Szerintem mivel az "Uriember" angol, de a neje magyar,
igy barmit lehet fozni.
Viszont amikor csak latogatoban van hazankban, akkor feltetlen legyen valami magyaros.
A magyar gulyas, magyar paprikas, nokedlivel pl.
A nokedlit kulfoldon nem mindenhol ismerik, ez kimondottan magyaros.
5/14 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, csinalj rakott krumplit! Ok nagyon szeretik a krumplit, mindenhez azt esznek:)
6/14 anonim válasza:
Tyúkhúslevest (lehetőleg házi tyúkból - mert annak van íze) utána töltött káposztát tejföllel, friss kenyérrel.
7/14 anonim válasza:
Hús leves. Vadas marha,zsemle gombóc.Meggyes pite.
8/14 anonim válasza:
Angol bélszín burgonyaűrével. Így legalább "otthon" érezheti magát. Esetleg kérdezd meg, van-e valamilyen magyaros ételhez kedve. A kérdés így eldől.
9/14 Kokas Lajos válasza:
Én Dánoknak fóztem. A paprikáscsirkét nokedlivel tényleg imádták. A szaftból ami megmaradt, másnap még marha sülthöz is ették.
10/14 anonim válasza:
Töltöttképoszta füstöltcsülökkel meg füstöltkolbásszal közévágva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!