Szoktatok unalomelterelés gyanánt enni csak hobbyból?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 16:33
4/6 anonim válasza:
Sajnos igen,de igyekszem róla leszokni.
5/6 anonim válasza:
Igen,van hogy 10percenként nyitogatom a hűtőt meg a szekrényt csak unalomból..van hogy cseppenként iszom az üdítőt mert unatkozok.
és van hogy a csokit is úgy eszem mint egy egér.
Az unalom nagy úr :D
6/6 anonim válasza:
Rendszeresen. Bár nem unalomból, mert nem szoktam unatkozni, de valahogy mindig azt veszem észre, hogy eszek. Eszek TV nézés közben, eszek a gép előtt ülve, eszek, ha valahova elmegyünk a barátnőimmel, eszek, ha moziban vagyok, eszek a párommal, stb. Imádom az öröklött kis génjeimet, mert 48 kilós vagyok ennyi zabálás mellett. Nem is tudom, mi lenne, ha rossz étvágyú lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!