Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Tovább tanulás miatt szükségem lenne felkészülni fizikai felmérésre. (Rendészeti iskola.) Mivel még később lesz a felmérés, ezért januártól szeretném elkezdeni egyéb okok miatt. Az étkezésben csak azt tudom enni, ami itthon van.. De tanácsokat ebben is elfogadok. Hogyan, mikor, mennyit, és mit kellene elkezdjek? Milyen ütemben? Már nyáron edzettem a három hónapban, meg is látszott azért szépen. Kivállasodtam, bicepsz, tricepsz, hát is jött szépen. Ám azonban ezt nem mindig fogom tudni megoldani, úgyhogy legfőképpen itthoni edzésterv kellene. Sajnos edzőterembe nem tudok elmenni. A normális és segítőkész válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! :)

2016. dec. 15. 19:45
 1/6 Szergej55 ***** válasza:
Segítesz, ha megírod, miből áll a felmérés.
2016. dec. 15. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:
2000 méteres terepfutás, guggolás, felülés, fekvőtámasz, fekve nyomás (60 kg), ingafutás
2016. dec. 15. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

húzódzkodás nincs? elég gagyi hogy szinte csak a nyomó izmokat követelik, igy aki rákészül totál kiesik a balanszból

tudsz-e beszerezni fekpadot+súlyt otthonra? fekvenyomáshoz elengedhetetlen, fekvőtámasz nem fog segiteni abban,

guggolni saját súllyal kell?

de amúgy a fekvenyomáson kivűl, pontosan ezeket kell csinálni, HIIT edzés heti 3szor+saját testsúlyos edzés ha nem tudsz beszerezni felszerelést(de oda is jó lenne súlymellény vagy vmi)

2016. dec. 16. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
"fekvenyomáson kivűl" ezt úgy értettem, hogy ha nincs felszerelésed akkor ugye nem tudsz fekvenyomni, súlymellénnyel fekvőtámaszozás a legjobb amit tudsz
2016. dec. 16. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Heti 2,max. 3-szor meg tudom oldani a súlyzós edzést. Fekpad, hátazó, kézi. Nem hiszem, hogy saját testsúllyal kellene guggolni.
2016. dec. 16. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:

heti 3szor 5x5 fekvenyomás guggolás tökéletes lesz

minden héten próbálj emelni 2.5kg-t

2016. dec. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!