Meddig őrizhetem meg a formámat?
Sziasztok! 23 éves vagyok, és 6-7 évig saját testsúllyal edzettem, 1 éve pedig konditeremben (is). Hirtelen felszaladt több kiló izom, nyilván ez fokozatosan csökken. Vastagok a csontjaim, jó a genetikám. Naturálban, és táplálék kiegészítők nélkül is(fehérje porok stb.), jó kajával könnyen megvastagodtam az egész testemen. Még 1 év, és úgy nézek ki, mint egy bivaly. :)
Olvastam a tesztoszteron szint csökkenésről. Ha most felépítek egy jó fizikumot, és 25 évesen elérem a hormonális csúcsot, utána mire számítsak? Mondjuk lekésőbb 35 éves koromig megtartható a forma? Vagy akár 40-ig is? Természetesen rendszeres edzés mellett.
Most az, hogy kinek mennyire sérti a kis lelkét a stílusa (pedig szerintem az általában rendben van), az pont nem a hitelesség... Engem is imádnak lepontozni egyes szekciókban, mondjuk a családi témákban az nagyon megy mindenkinél... Nem kell hozzá rosszat írni. De ez szerintem senkinek sem új.
Kérdező, passz, de 40 évesen még remekül kinézhetsz, sőt utána is, de ilyen görbéket nem tudok mondani, amúgyis egyénfüggő. Tedd meg, ami tőled telik és kész. Persze kíváncsi az ember, értem én. Valakik biztos végeztek felmérést e téren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!