Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Könyökfájdalommal mit lehet...

Könyökfájdalommal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdődött, egy szokottnál nagyobb megerőltetés hatására. Utána egy pár óráig fájt (így "nyomódott", de nem éles, nyilalló fájdalom volt; nyomásra nem változott, nem fájt jobban sehol), majd elmúlt. Pár napra rá edzés közben is ugyanez az érzésem volt, mivel ott viszonylag nagy súllyal kell edzeni... Nap közben egyáltalán nem érződik, a normál dolgokat simán tudom csinálni, ahogy eddig (pl. vizes palack kinyitása - tehát a szorítás megy meg ilyenek.)

Elkezdtem ízületvédőt szedni, ártani biztos nem árt. Valakinek ötlet, mi lehet ez? Néztem interneten, de a "nyomásra jobban fáj" tünet mindenhova oda volt írva, de rám nem igaz.

#edzés #megerőltetés #könyök #nyomódás #könyökbelső fájdalom
2016. dec. 11. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Rendesen bemelegítesz edzés előtt? Mert sokaknál látom ,hogy csak úgy lemennek aztán küldik neki.
2016. dec. 11. 15:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, be szoktam melegíteni, bár mindig inkább a vállra koncentráltam, mert azt mindig mindenki sérülékenynek mondja. Szóval alapos melegítés kéne, megpróbálom legközelebb, addig is pihentetem egy kicsit.

Köszi a választ!

2016. dec. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!