Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit szoktatok kezdeni az...

Ti mit szoktatok kezdeni az ilyen fogyatékos mindenbe belemagyarázó emberekkel?

Figyelt kérdés
Akik hozzák oda neked a kolbászt meg a sonkát szalonnát hogy ebből egyél mert ez normális kaja nem az amit te eszel.. Aztán 30 éves a pali és a két kezén megtudja számolni hány hajszála van meg egy ránc a feje.. Marha zavaró tud lenni hogy az ostobája belemagyaráz mindenbe meg arcoskodik de ha visszaállsz és közölöd vele hogy úgy néz ki mit egy lyukas bicikligumi meg gyenge mint a f.s akkor már te vagy nagyképű kondis aki azt hiszi hogy felemel x kilót és már körülötte forog a világ.. Ti mit kezdtek ezekkel?
2016. dec. 8. 17:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Le se sz@rom.
2016. dec. 8. 17:40
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Kolbásszal sonkával szalonnával konkrétan mi bajod van? Legjobb kaják... csak csínjával kell velük bánni.
2016. dec. 8. 17:41
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Mázlista, nekem nincs ekkora szerencsém :D

Elfogadnám a sonkát, szalonnát, sztéket, kolbászt stb.(még repetát is kérnék a nagyobb növekedés miatt :D)

2016. dec. 8. 17:42
 4/20 A kérdező kommentje:
#2 Persze.. a Marscsokival is lehet csínján bánni de akkor se hajtsa már nekem a hülyeséget..
2016. dec. 8. 17:43
 5/20 Lazy Lover ***** válasza:
semmit se egyik fülemen be másikon ki
2016. dec. 8. 17:44
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel a kajákkal amúgy tényleg nincs gond szerintem, nyilván nem agyba-főbe kell zabálni, ahogy a rizst, krumplit meg szárnyas húst sem. Az össz. fehérjebevitel számít, illetve az össz. kcal. A koleszterintől se kell úgy rettegni, mint amilyen instant halálnak beállítják.

Ettől függetlenül egyébként azt mondom, hogy edd azt, ami neked jó, nem kell foglalkozni azokkal, akik tukmálják rád a szarjukat. El kell küldeni őket a fenébe.

2016. dec. 8. 17:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem ugatnak már az ilyenek. Míg tudták hogy kondizok de annyira nem látszott rajtam, addig pofáztak, de akkor is csak bólogattam: "Aha, jajaja, igen."
2016. dec. 8. 17:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

ha ingyen adja, akkor annyit mondok "kösz"

ha meg nem akar adni csak magyaráz, akkor annyit mondanék, hogy igy a kondi,úgy a kondi, meg hogy a kondisok gyengék mert csak súlyt tudnak emelni de mást nem, akkor kiütöm a kezéből a szendvicset azt be lehet mutatni hogy a kondisok mennyire gyengék :D

2016. dec. 8. 17:51
 9/20 Lazy Lover ***** válasza:
68%
de nem tudom mi a bajod a kolbász sonka szalonna trióval nincs törvénykönyvbe hogy csak csirke rizst kötelező enni a kondisok is túl dramatizálják az étkezést
2016. dec. 8. 18:01
 10/20 A kérdező kommentje:
Nincs bajom ezekkel. A kakaóval sincs bajom. Itt nem arról van szó hogy megkínálnak egy falattal hanem odamennek hozzád cseszegetni hogy mért nem ilyet eszel mért nem ezt meg azt..
2016. dec. 8. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!