Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit szoktatok kezdeni az...

Ti mit szoktatok kezdeni az ilyen fogyatékos mindenbe belemagyarázó emberekkel?

Figyelt kérdés
Akik hozzák oda neked a kolbászt meg a sonkát szalonnát hogy ebből egyél mert ez normális kaja nem az amit te eszel.. Aztán 30 éves a pali és a két kezén megtudja számolni hány hajszála van meg egy ránc a feje.. Marha zavaró tud lenni hogy az ostobája belemagyaráz mindenbe meg arcoskodik de ha visszaállsz és közölöd vele hogy úgy néz ki mit egy lyukas bicikligumi meg gyenge mint a f.s akkor már te vagy nagyképű kondis aki azt hiszi hogy felemel x kilót és már körülötte forog a világ.. Ti mit kezdtek ezekkel?
2016. dec. 8. 17:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Aztán meg jön a szöveg hogy a te gyenge gyomrocskád nem bírja a jó kaját..:)
2016. dec. 8. 18:09
 12/20 Lazy Lover ***** válasza:
akkor küld el őket a francba ennyi
2016. dec. 8. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha nem hagynak békén akkor mond azt nekik: CIDÁZZATOK LE!:D
2016. dec. 8. 18:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te milyen helyekre jársz, ahol 30 éves palik rendszeresen odamennek hozzád kolbásszal és sonkával, és mellé magyaráznak? :D
2016. dec. 8. 19:05
 15/20 anonim ***** válasza:
gondolom munkahely
2016. dec. 8. 19:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem magyaráznak, de bizonyára lenne válaszom s le tudnám koptatni vagy nagy ívben ignorálni őket. Tele van ilyenekkel a világ, meg kell tanulni kezelni a dolgot. Persze idegesítő lehet egy szintig, megértem. De ő nem fog változni...

A kolbászt elfogadnám, ha minőségi (úgyse az, 20 éve nem láttam olyat, ami átviszi a gyerekkori disznótorozások által állított magas lécet).

2016. dec. 8. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Képzelheted, én vegan-ként mit kapok :D
2016. dec. 8. 19:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagy okosok... Amikor kb. 2-3 hete csináltam az edzést akkor az egyik hozzáértő azt mondta, hogy a pólónak már feszülnie kellene rajtam ennyi idő után. Vagy a másik azt mondta, hogy egyek szalonnát meg kolbászt mert a börtönben a haverok is azt ették és tiszta izmok voltak :D
2016. dec. 8. 20:44
 19/20 anonim ***** válasza:
18 nemrossz, de én olyat is kaptam már, hogy reggelente 20fekvő meg húzódzkodás sokkal többet ér mint a konditerem:)
2016. dec. 9. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Pfff...Ez egy alap probléma. Nekem meg azt próbálják állandóan bemagyarázni, hogy menjek el berúgni hétvégén és amikor megkérdezem, hogy ugyan miért kellene nekem berúgnom, ennyi a válaszuk: "mert az tök jó érzés".

Kérdezd meg, hogy miért egyél inkább szalonnát?

Nem tud kifacsarni épkézláb választ.

Ezek az emberek nincsenek az én/te szintemen. Bólogatok, igazuk van, jól van, úgy lesz...közben meg le se sz***m amit mond. :)

2016. dec. 9. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!