Első kúrának érdemes szemessel kezdeni?
Elozo leirta amit akartam, ha csak nem 10%os tzsir ala szeretnel menni nem sok ertelme van cuccot hasznalni...
De ha minden aron nyomni akarod akkor csak es akkor ha jot tudsz intezni magadnak, vigyazz ezeket is metil tesztoval csapjak fel alt.
Van rajtam zsír is rendesen, kb 16% körüli tzs, kockás hastól messze vagyok. Izomra be kell vallani nem sok. Mivel natty is vagyok. Arra gondoltam hogy még márciusig megy a naturál tömegelés, zabálok mint az állat, aztán nyárra oxa, majd télen egy jó alapra mehet a tömegelés tesztóval. Szerintem jó megoldás. Egyrészt az oxa nem vág szét annyira mint a stana vagy bármi más, meg nem is aromatizál, és nem is nyúl annyira bele a hormonrendszerbe mint a többi gyógyszer. Egy jó alapot adna, és tapasztalatot. Szerintem jobb ezzel kezdeni mint bármi mással. De írjatok még nyugodtan, kíváncsi vagyok a véleményekre. Régóta olvasgatok a témában egyébként, tehát nem vagyok teljesen vak ezen a téren.
Vida Zoli bácsi oldalán olvastam a következő sorokat:
"Másfelől anabolikus tulajdonságainak köszönhetően segít megtartani az izomszövetet, sőt izomgyarapodást is elérhetünk diéta alatt (a testsúly nem változik számottevően, de javul a „forma”)."
"Ugyan nincs akkora tömegnövelő potenciálja, de az aromatizációtól esetében nem kell tartani, és ami még fontosabb, hogy igen kicsi hatást gyakorol here-agyalapimirigy-hypothalamus tengelyre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!