Tovább akarok fejlődni, mit csináljak?
Kiakasz ez az 5*5 divat manapság...
Nézz szétt legalább a teremben ahol edzel, keress egy embert aki legalább úgy néz ki ahogy te szeretnél, kérdezd meg, hogyan edz. Le merem fogadbi, hogy nem 5*5özik...
Most komolyan, de 1hónapokban gondolkodsz, ebből látszik, hogy kezdő vagy...
Nincs még megfelelő agy-izom kapcsolatod, egyszerűen kizárt, hogy egy 5*5-ös programban megfelelően le tudnád edzeni az izomzatodat... főleg mivel teljes test edzésnél rengeteget kivesz belőled az egyik fő izomcsoport, aztán már nem tudsz odafigyelni rendesen a másikra...
Menj le a terembe legközelebb, tarts egy mell-tricepsz napot, 12sorozat mellre aztán 8-10 sorozat tricepszre.. 8-12es ismétlésekkel... tapasztald meg mit érzel utána napokig a melledben és a tricepszedben, ha utána is biztos leszel benne, hogy az 5*5ös teljestestes bohóckodás a megfelelő választás testépítéshez, akkor tarts nyugodtan debilnek és csináld... de ha csak a kétej szikrája feltámad benned, akkor gondolkodj el egy rendes osztott edzésen.
nem működik.. ezért is írtad ki a kérdést...
nekem 15év tapasztalatom van, neked meg 4hónap... de okoskodj csak...
majd ha szétcseszted valamelyik ízületedet a hirtelen súly növeléssel 0 agy-izom kapcsolattal, ne csodálkozz, akkor majd gondolj vissza, hogy én szóltam... és képzeld el ahogy röhögök rajtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!