5 éve eszek zöld jumbot folyamatosan (1 zsák kb.2 hónapig elég). Hogyhogy nem haltam még meg, cukorbeteg se lettem és az összes fogam ép és hájas dagadék se lettem? Ez ellenkezik az itteni szakértők véleményével.
Az ártalmas dolgok nem mindenkinek ártanak ugyanannyira. 5 év kevés, nem tudjuk, mi lesz később, de még az se meglepő, ha 50 év alatt se lesz tőle bajod. Van, aki 60 évig rengeteget dohányzik és láthatólag egészséges, ritka, de van. Ez még nem teszi durván egészségtelenné a dohányzást s van, aki pár év alatt tönkremegy belé.
Hogy nem hájasodtál el... Miért tetted volna? Annak megvannak a feltételei. Ha én 5 évig kőkeményen zabálok (mindegy, hogy sok cukorral vagy sem), akkor sem leszek hájas dagadék, max. feljön pár kiló, nagyon apró töredéke annak, aminek kellene. Ez speciel genetika. De ha nincs nagy többleted, s még el is használod a cukrot, akkor nem látom be, hogy miért lenne kötelező zsírosodni.
Mondjuk én pont nem értek a zöld jumbóhoz, a fentieket általánosan írtam a káros dolgokról és a cukorról. Én tuti nem szednék effélét, de nekem mindig az a gondom, hogy kevés az ételem s amúgyis cukormérgezést kapnék tőle. A rizstől is azt kapok. Genetika plusz az elmúlt évekbeli étrendem következménye.
Normál esetben nem fog bajt okozni 60 gramm cukor edzés után.
Dagadt meg nem ettől leszel, hanem az egész napi mennyiségtől.
nem mondom hogy ne igyad, csak annyit hogy felesleges, vannak emberek akik a 6óra után nem eszem, meg előtte is koplalok elv alapján tudtak lefogyni és olyan testet elérni amit akartak, akkor az ő módszerük is "jó"?
sokan csak véletlen belövik a makrókat és azt hirdetik, hogy nem kell számolni, csak mert mákjuk volt
ugyanilyen a te eseted is, pont jól jöttél ki azzal a vacakkal, de felesleges volt amúgy, és nem 5év alatt kell ezeket a dolgokat számonkérni, vannak kölkök akik 10éves koruk óta chips,kóla,minden vacak és mégis jól vannak egészen 40éves korukig, de ami a gebsz hogy az még épp középkor, az ember élhetne 80-90 évet is, mégis sokan eltávoznak 60-70 között, és úgy hogy az utolsó 10évük keserves
semmire alapozod itt a nagyszájúságodat, majd 20év múlva legyél kemény
Ezt a kis rövid szöveget jó ha elolvasod. [link]
Itt még csak pár káros hatását sorolják fel a cukornak, idézek párat, de azért olvasd el.
- Rák
- A belső elválasztású mirigyrendszer zavarai
- Vitamin, nyomelem hiány ( B1 vitamint von el a szervezetedtől
- Szívinfarktus
- Köszvény, csontritkulás
- Emésztőrendszer betegségek
Ez csak pár darab, a cikkbe még van pár db, és ezeken kívül is van, nem kevés káros hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!