Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5 éve eszek zöld jumbot...

5 éve eszek zöld jumbot folyamatosan (1 zsák kb.2 hónapig elég). Hogyhogy nem haltam még meg, cukorbeteg se lettem és az összes fogam ép és hájas dagadék se lettem? Ez ellenkezik az itteni szakértők véleményével.

Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 07:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Azt próbáld felfogni a csökkent értelmeddel, hogy nem minden ember belőled lett klónozva, illetve azért mert valamitöl nem lesz bajod, nem feltétlen következik az, hogy akkor szükséges és jó dolog. Egy szar és felesleges termékről van szó, ezt probáld megérteni.
2016. dec. 6. 12:28
 12/22 A kérdező kommentje:
11. Ugyanez vonatkozik az ellentáborra is. Nem mindnekinek árt, mint itt ahogy azt itt előadják. Nekem pl bevált, enenk ellenére nem ajánlgatom másnak, de nem is beszélem le róla őket.
2016. dec. 6. 12:37
 13/22 anonim ***** válasza:

Az ártalmas dolgok nem mindenkinek ártanak ugyanannyira. 5 év kevés, nem tudjuk, mi lesz később, de még az se meglepő, ha 50 év alatt se lesz tőle bajod. Van, aki 60 évig rengeteget dohányzik és láthatólag egészséges, ritka, de van. Ez még nem teszi durván egészségtelenné a dohányzást s van, aki pár év alatt tönkremegy belé.

Hogy nem hájasodtál el... Miért tetted volna? Annak megvannak a feltételei. Ha én 5 évig kőkeményen zabálok (mindegy, hogy sok cukorral vagy sem), akkor sem leszek hájas dagadék, max. feljön pár kiló, nagyon apró töredéke annak, aminek kellene. Ez speciel genetika. De ha nincs nagy többleted, s még el is használod a cukrot, akkor nem látom be, hogy miért lenne kötelező zsírosodni.

Mondjuk én pont nem értek a zöld jumbóhoz, a fentieket általánosan írtam a káros dolgokról és a cukorról. Én tuti nem szednék effélét, de nekem mindig az a gondom, hogy kevés az ételem s amúgyis cukormérgezést kapnék tőle. A rizstől is azt kapok. Genetika plusz az elmúlt évekbeli étrendem következménye.

2016. dec. 6. 13:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Normál esetben nem fog bajt okozni 60 gramm cukor edzés után.

Dagadt meg nem ettől leszel, hanem az egész napi mennyiségtől.

2016. dec. 6. 14:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem csak azért sz*r a zöld jumbo mert egészségtelen, hanem mert túl van árazva(mint minden tömegnö9velő), kevés benne a fehérje, a sok cukrot pedig anabolikus kapu hiányában, értelmetlen fogyasztani, feleslegesen mérgezed magad vele.
2016. dec. 6. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:

nem mondom hogy ne igyad, csak annyit hogy felesleges, vannak emberek akik a 6óra után nem eszem, meg előtte is koplalok elv alapján tudtak lefogyni és olyan testet elérni amit akartak, akkor az ő módszerük is "jó"?

sokan csak véletlen belövik a makrókat és azt hirdetik, hogy nem kell számolni, csak mert mákjuk volt

ugyanilyen a te eseted is, pont jól jöttél ki azzal a vacakkal, de felesleges volt amúgy, és nem 5év alatt kell ezeket a dolgokat számonkérni, vannak kölkök akik 10éves koruk óta chips,kóla,minden vacak és mégis jól vannak egészen 40éves korukig, de ami a gebsz hogy az még épp középkor, az ember élhetne 80-90 évet is, mégis sokan eltávoznak 60-70 között, és úgy hogy az utolsó 10évük keserves

semmire alapozod itt a nagyszájúságodat, majd 20év múlva legyél kemény

2016. dec. 6. 14:37
 17/22 A kérdező kommentje:
16. Ennyi erővel akik "csak" fehérjét isznak, honnan tudod, hogy nem barmolják ugyanúgy a szervezetüket, és amiatt nem fognak 90 évig élni, hiszen nem most derül ki, lehet csak 20-30 év múlva? Akkor azt miért ajánlgatják olyan lelkesen másoknak? Gyilkosooook! :DDD
2016. dec. 6. 14:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Ezt a kis rövid szöveget jó ha elolvasod. [link]

Itt még csak pár káros hatását sorolják fel a cukornak, idézek párat, de azért olvasd el.

- Rák

- A belső elválasztású mirigyrendszer zavarai

- Vitamin, nyomelem hiány ( B1 vitamint von el a szervezetedtől

- Szívinfarktus

- Köszvény, csontritkulás

- Emésztőrendszer betegségek

Ez csak pár darab, a cikkbe még van pár db, és ezeken kívül is van, nem kevés káros hatása.

2016. dec. 6. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:
És még ehhez hozzáírnám, hogy okozhat Trombusképződést, ami halált okozhat. Engem nem érdekel, hogy mit csinálsz, de nem kell senkit sem biztatni, hogy cukrot egyen. Én nem ajánlom, senkinek a tömegnövelőt és fehérjét se. Tömegnövelő tele van gyors ch-val, ami meg jó minőségű, az meg nem éri meg árban. Fehérjét pedig, simán belehet vinni szilárd kajából is. A szilárd kaja olcsó is.
2016. dec. 6. 18:50
 20/22 Lipton. ***** válasza:
Várom a következő 5 év utáni beszámolódat! ;)
2016. dec. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!