5 éve eszek zöld jumbot folyamatosan (1 zsák kb.2 hónapig elég). Hogyhogy nem haltam még meg, cukorbeteg se lettem és az összes fogam ép és hájas dagadék se lettem? Ez ellenkezik az itteni szakértők véleményével.
1 zsák 40 adag,2hónapi elég akkor nem tömöd magadba ha kell ha nem,hanem edzés után iszod.
az a meglepő hogy ezek szerint 5éve edzel,5éve csinálsz valamit amiben úgy tűnik nem tájékozódsz csak csinálod.
ez már abból is látszik hogy veszed a zöld jumbot.
gratulálok hozzá,így tovább
1. 65 kg ---> 98 kg
2. Köszi!
1. nem tudjuk a hasnyálmirigyed mennyi inzulint termel
2. nem vagyunk az orvosaid
3. nem ismerjük az étrended, se a vérképed (bár én kíváncsi lennék rá pl.)
4. a WHO napi cukor beviteli limitet 10%-ról 5%-ra csökkentette ami kb. 25gr, a shop.builderen a jumbo-nal egy adagban van 59gr ha jól olvasom, ami többek közt tartalmaz Maltodextrin-t aminek magas a glikémiás index-e de akkor miért van benne még isomaltulose aminek alacsony, az arányokat sem ismerjük, és ezzel vissza is idézném az 1-es pontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!