Hogyan legyen feszes combom es fenekem?
Sajnos csak a guggolas illetve hasonlo gyakorlatok SULLYAL tudnak igazan kerek feszes popot csinalni. Talan befolyasolhatod a lottyedt bort sok zoldseg es egeszseges etel fogyasztasaval. Keruld a cukros eteleket es a mekis kajat.
Egy masik tipp egyik ismerosomnek bevalt nem tudom mi a krem neve de remekul osszehuzza a narancsbort es nagyon feszes lesz tole a bor. Ne ilyedj meg ha kicsit eget a krem akkor hat :) dmbe vagy rossmanba biztosan lehet kapni ilyet.
Masik tippem pedig az uszas lenne ugy hallottam hogy a vizben vegzett gyakorlatok nem terhelik ugy az izuleteket. De ez csak egy tipp nem biztos. Orulok ha segithettem.
19/l
Nem tudom pontosan, mi van a térdeddel. Nekem is műtve volt, és sajnos a mai napig van térdproblémám. Én egyelőre a 20-25 kilós rúddal guggolok, a helyes technika nagyon fontos, akkor nem terheled a térded. Esetleg használhatsz kötést, vagy akár térdvédőt is. Kitörés nekem is térdgyilkos, azt kihagyom.
Viszont, ha guggolás, kitörés nem jöhet szóba, akkor próbáld ki az egy lábas felhúzást (ugyanúgy kell csinálni, mint a merevlábast, csak az egyik lábad hátrafelé nyújtod ki), a csípőfeltolást háton fekvésből, combra pedig mehet a lábtoló és kezd kisebb súllyal vagy akár csak a géppel súly nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!