Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lehet kerek, feszes...

Hogyan lehet kerek, feszes fenekem? (lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék végre tenni valamit azért, hogy kerek,feszes és nagy fenekem legyen.Hogyan érhetem el ezt?Szoktam edzeni otthon,de úgy érzem édes kevés és változást sem tapasztalok.Mekkora súlyokkal kellene dolgoznom és milyen mutatványokat kéne vegrehajtani?Az étrendemnek hogyan kéne kinéznie?És még egy utolsó kérdés, hogy körülbelül mennyi idő alatt látszódik meg és mennyit kell egy héten edzeni? (nap+óra)16L
2016. ápr. 10. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
diéta genetika edzés pihenés. ennyi.
2016. ápr. 10. 22:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen,de milyen gyakorlatokkal? És jó genetika nélkül edzhetek,de budos eletbe nem lesz jo?
2016. ápr. 10. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
guggolás, merevlábas felhúzás, lábtoló, kitörés. de lehet jó feneked, de sajnos nem mindenki Bodó Dóri.
2016. ápr. 10. 22:56
 4/9 anonim ***** válasza:

Nyilván genetika nélkül is tudsz fejlődni, csak az nem reális, hogy kinézz valami bomba feneket, hogy ilyet akarsz s az tuti meglesz. Különbözőek vagyunk s különböző dolgokat tudunk csak elérni.

Csípőemelés, guggolás, kitörés, az első mintha direkt fenékre lenne, a másik kettő általánosabb gyakorlat lábra, én nem fókuszálok a fenékre (a csípőemeléseken kívül), edzek mindent, ahogy kell, heti 2-3 alkalommal.

Olyan súlyt használj, amekkora neked kell, nyilván... Erre nincs fix recept, főleg, hogy az embereknek más edzéstervük van.

De ha edzel otthon, akkor elvileg valamit már tudnod kell a dolgokról, főleg arról, hogy neked mégis mi fekszik s mihez mekkora súly passzol neked...

2016. ápr. 10. 22:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen,csak sok helyen olvastam,hogy profi segítsége kell és egyedül nem nagyon merek a súlyokkal szórakozni.Többször is megsérültem már.
2016. ápr. 10. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
nézz neten oktató videókat, kérj meg a teremben bárkit, hidd el, segiteni fognak, továbbá használj reális súlyokat! ezt lessed meg: https://www.youtube.com/watch?v=ZWeoAdmC2KA
2016. ápr. 10. 23:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:))
2016. ápr. 10. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy olyan "húúúú, de jó feneke van!" szintet a legrosszabb genetikával is el lehet érni, csak figyelj az étkezésre és az edzésre.

Sárga kapszula <---letölthető

2016. ápr. 16. 17:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Jojo figyelek:D
2016. ápr. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!