Hogy oldjam meg majd a kondiba járást?
Figyelt kérdés
Most 15 éves vagyok és otthon edzek. Maximum 85kg-t lehet a rúdra pakolni, így 95kg lesz a rúddal együtt. Ezzel a súllyal simán tudok felhúzni. Guggolásnál és fekvenyomásnál is hamarosan elérem. Most kapok 40kg-t (oldalanként 20-20-t) Így majd 130kg lesz a rúddal együtt. Szerintem ezt a súlyt kb. fél év mire elérem guggolásnál. Felhúzásnál elég hamar el fogom érni. Ha ez meglesz, akkor elakarok menni kondiba. De nem tudom, hogy oldjam meg. Kis városban élek, nincs konditerem. Bejárós vagyok, ahova járok, ott van kondi. Fél 3-kor végzek a suliban. Ha nem pihenek semmit és megyek kondizni, akkor is 5 -fél 6-ra végzek. És még haza is kell mennem, 1 és fél óra az út, nem is tanultam még. Ennem is kell és másnapra kaját csinálni. Hogy oldjam meg így a kondizást?2016. dec. 4. 17:49
11/11 anonim válasza:
Felhuzas es gugolas kozott van h kell 5 perc piheno, nincs azzal baj, de 2 ora edzes akkor is tul sok es felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!