Hogy oldjam meg majd a kondiba járást?
Van fekpadom, egyenes rudam, francia rudam, tárcsáim és egyéb kiegészítők, de azokat nem használom. Kevés a súly és ezért rossz, mindig venni kell.
Én 14:10-kor végzek a suliba, 30-ra a kondiba érek. 3-kor kezdődik az edzés, mert elég alaposan beszoktam melegíteni.
Kb. 5-kor végzek és mehet a buszmegbe. Nem tudom, hogy mikor jön busz, lehet 1 órát is ott kell állnom. És ez mellé 1 és fél órás az út. Ha nem kell várnom, akkor is fél 7-re érek, haza. Van 1 és fél órám enni, inni, kaját csinálni, tanulni. Mert 9-kor leszoktam feküdni, max fél tízkor. Reggel fél 6kor kelek. Ezért nem tudom, hogy mit csináljak. Mert lehet a buszra is kell majd várni.
Mindenki más is így oldja meg! Am várakozás és utazás közben is lehet tanulni, főleg, ha ennyit mész.
Én pl. Fél 5-5 körül kelek, kaját csinálok, elmegyek suliba, 3-ig/fél 4-ig tanítás, utána edzésre megyek. 5-fél 6 körül végzek. Kb 20 perc lenne az út, de általában dugó van, szóval ez 1-másfél óra is lehet. Én is este tanulok, leckét írok, eszem. Ez már csak így működik.
5 perc? O.o
2 percet pihenek Max felhúzás sorozatok között. Alapjáraton meg 1 percet. 5 perc alatt ki is lendülnék az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!