Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy oldjam meg majd a kondiba...

Hogy oldjam meg majd a kondiba járást?

Figyelt kérdés
Most 15 éves vagyok és otthon edzek. Maximum 85kg-t lehet a rúdra pakolni, így 95kg lesz a rúddal együtt. Ezzel a súllyal simán tudok felhúzni. Guggolásnál és fekvenyomásnál is hamarosan elérem. Most kapok 40kg-t (oldalanként 20-20-t) Így majd 130kg lesz a rúddal együtt. Szerintem ezt a súlyt kb. fél év mire elérem guggolásnál. Felhúzásnál elég hamar el fogom érni. Ha ez meglesz, akkor elakarok menni kondiba. De nem tudom, hogy oldjam meg. Kis városban élek, nincs konditerem. Bejárós vagyok, ahova járok, ott van kondi. Fél 3-kor végzek a suliban. Ha nem pihenek semmit és megyek kondizni, akkor is 5 -fél 6-ra végzek. És még haza is kell mennem, 1 és fél óra az út, nem is tanultam még. Ennem is kell és másnapra kaját csinálni. Hogy oldjam meg így a kondizást?

2016. dec. 4. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad. Ha melózok, akkor fél 5kor kondizok, 6-fél hétre érek haza és tanuljak is, kaját csináljak, mégse rinyálok!
2016. dec. 4. 17:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Milyen cuccok vannak eddig meg otthon? Ha a harom alapgyakorlatot eltudod vele vegezni akkor nem sok mindennel kell kiegeszitened, higy teljes legyen a felszereles.
2016. dec. 4. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
7-re hazaérsz, kajálsz, és megtanulsz fél 9-re és utána fürdesz és alszol, mi ebben a nehéz?
2016. dec. 4. 18:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Van fekpadom, egyenes rudam, francia rudam, tárcsáim és egyéb kiegészítők, de azokat nem használom. Kevés a súly és ezért rossz, mindig venni kell.

Én 14:10-kor végzek a suliba, 30-ra a kondiba érek. 3-kor kezdődik az edzés, mert elég alaposan beszoktam melegíteni.

Kb. 5-kor végzek és mehet a buszmegbe. Nem tudom, hogy mikor jön busz, lehet 1 órát is ott kell állnom. És ez mellé 1 és fél órás az út. Ha nem kell várnom, akkor is fél 7-re érek, haza. Van 1 és fél órám enni, inni, kaját csinálni, tanulni. Mert 9-kor leszoktam feküdni, max fél tízkor. Reggel fél 6kor kelek. Ezért nem tudom, hogy mit csináljak. Mert lehet a buszra is kell majd várni.

2016. dec. 4. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Mindenki más is így oldja meg! Am várakozás és utazás közben is lehet tanulni, főleg, ha ennyit mész.

Én pl. Fél 5-5 körül kelek, kaját csinálok, elmegyek suliba, 3-ig/fél 4-ig tanítás, utána edzésre megyek. 5-fél 6 körül végzek. Kb 20 perc lenne az út, de általában dugó van, szóval ez 1-másfél óra is lehet. Én is este tanulok, leckét írok, eszem. Ez már csak így működik.

2016. dec. 4. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem ertem akkor mi a kerdeses? Ha nincs ra idod mi mit tudnank csinalni? Semmit. Erre a problemara csak te tudsz megoldast talalni, vagy normalisan edzel ami egy ora alatt megvan ( nem ertem mit csinalsz fel 3tol 5 ig a terembe komolyan) vagy megprobalsz otthon berendezkedni szep lassan a gyurasra.
2016. dec. 4. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Belemegítés nekem 5-10perc, nem kell fél óra, lehet alaposan fele annyi idő alatt is. Egy jó, hatékony, gyors edzés 45-60 perc.
2016. dec. 4. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy haver, 3-kor elkezded az edzést, max negyed 5-re végzel (mit csinálsz te 5-ig? Ennyire ráérsz?), tegyük fel várással együtt 2 óra az úr haza, és az alatt a 2 óra alatt megtanulsz, amíg vársz és amíg a buszon vagy, hazaérsz 6:15-re, megkajálsz, lefürdesz, mondjuk megcsinálod a kajád másnapra és 7 óra van, még van 2 és fél órád kikapcsolódásra, ez teljesen emberi, én itthon edzek de 7-re végzek az edzéssel, és nekem is fél 8 körül van szabadság, de ez egy ilyen élet.
2016. dec. 4. 20:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Icf-t csinálom, de amúgy is 1 és fél - 2 óra szokott lenni az edzésem. 3-4 perceket várok sorozatok között, van amikor 5-t, mert a következő sorozatot nem bírnám kevesebb pihenővel.
2016. dec. 4. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:

5 perc? O.o

2 percet pihenek Max felhúzás sorozatok között. Alapjáraton meg 1 percet. 5 perc alatt ki is lendülnék az egészből.

2016. dec. 4. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!