Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiuk, fura ha a kondiba egy...

Fiuk, fura ha a kondiba egy csaj beul kozetek sulyt emelni?

Figyelt kérdés

ma voltam eloszor egyedul kondiba es cardio utan szerettem volna vallra meg karra dolgozni de nem mertem oda menni a sulyokhoz, mert csak csavok voltak es mind szuper kigyurtak en peddig eleg kicsi vagyok (1.60/50kg)es valahogy hulyen ereztem magam es ezert elmentem. de ez igy nem jo, csak valahogy szegyelek beallni kozejuk...

19/L

#kondi #súly #suly emeles
2016. okt. 10. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Majd idővel megszokod ;) Senkit nem érdekel egyébként, nem szólnak érte.
2016. okt. 10. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy szuper kigyúrt tudja, hogy egy nő nem lesz soha izmos naturalba, mi oka lenne bármi rosszat szólni neked?
2016. okt. 10. 20:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, peddig nem vagyok szegyenlos tipus csak egyszeruen nem szeretem ha neznek es neztek:))
2016. okt. 10. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

kardiót edzés után szoktak (ha kell)

amúgy nem furcsa,nem gáz, az sem gáz hogy kis súllyal edzel, az már inkább lenne ha képességeidhez képest nagyobb súllyal szerencsétlenkednél, helyes végrehajtás+megfelelő súly

2016. okt. 10. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Elso sorban is koszon a tanacsot a cardioval, igazan azt hittem hogy utanna kell (ebbol ki is derul mennyire ertek a dologhoz), masodsorban peddig nem igazan tudom mi a helyes ezert is kerultem a helyet
2016. okt. 11. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, és értem, hogy miért zavar a helyzet, de hidd el, hogy nem fognak veled foglalkozni. :) Inkább magukat nézik a tükörben, mindenki a saját edzésével van elfoglalva.
2016. okt. 11. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna..sőt...
2016. okt. 11. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!