Láttam kondiba egy szép csajt, írjak neki facen vagy reménykedjek, hogy valamikor újra látom ott?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást, még soha nem beszéltünk facen viszont ismerősöm valamikor régen bejelölhettem. Ráírjak, hogy mikor megy edzeni stb. vagy inkább beszéljek vele személyesen ha megint látom? De nem tudom mikor szokott járni, melyik napokon lehet pont elkerülnénk egymást aztán nem is látom többet :D De csak így ráírni kicsit gáznak érzem:\ Szerintetek?2014. jún. 15. 15:51
1/8 anonim válasza:
Szerintem simán ráírhatsz, nincs abban semmi :)
2/8 anonim válasza:
Ne írj rá, inkább próbálj meg vele összefutni újra és hajts rá.
3/8 anonim válasza:
Ha esetleg valamelyik recepcióssal kicsit jobb viszonyban vagy, nála rákérdezhetsz hogy milyen időpontokban jár edzeni, és így "véletlenül" te is pont akkor mész.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi, tényleg megkérdezhetem a recepcióst hogy mikor jár.. ez eszembe se jutott:D
2014. jún. 15. 16:28
5/8 anonim válasza:
Inkább személyesen intézd ha lehet!
6/8 anonim válasza:
Szerintem is szemelyesen intezd ,akkor lathatod a gesztusaibol,hogyan fogadja. Egyebkent nalunk a konditeremben a lanyok nagyon jofejek (na jo, kb.90%-ban,itt is vannak elszallt pi..ak)
7/8 A kérdező kommentje:
Hat igen jobb lenne személyesen de nem tudom hogy mikor jár és kitudja hogy mikor látom megint ha látom egyáltalán.... Facen csak annyit kérdeznék hogy mikor menne meg meg ilyenek csak lehet vissza se irna mert azt se tudja ki vagyok:| az meg gáz lenne utana odamenni hozza :D
2014. jún. 17. 18:14
8/8 anonim válasza:
Amugy meg nyugodtan irhatsz neki . Ha nem valami bunko elszallt p..csa,akkor fog valaszolni ,de barmit akarsz,azt csak tenylg szemlyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!