Ezzel a géppel ki lehet váltani a kondi terbe járást?
Ezt a gépet néztem ki, ez alkalmas lenne? Nem nagyon szeretnék terembe járni, egyedül jobban elvagyok.
Kezdő vagyok amúgy mondhatni, 19 éves 68kg 185 cm, szóval elég vékony, most kezdtem tömegelni (étrend megvan, kiegekeszitok is), jelenleg egykezesekkel edzek itthon, de úgy tudom az kevé, ezért néztem ezt a gépet.
Előre is köszi a segítséget.
Én inkább a konditermet ajánlanám.
Azon még több gyakorlatot is tudsz végezni egy izomcsoportra.
Ezeket a gépeket érdemes kipróbálni élőben, mert a nagyrésze fos.
Én is majdnem vettem, haveromnál kipróbáltam aztán csörgött, csattogott.
Súly alig van rajta, pár hónap alatt kinövöd stb.
Arról nem is beszélve, hogy bekorlátoz, mert nincs annyi gyakorlat.
Ez annak való, aki kicsit erősíteni akar.
Értem köszönöm a gyors válaszokat.
Főként azért nem szeretnék terembe járni mert gyakorlatilag semmi izom nincs rajtam jelenleg. (nagyon minimális csak)
Nem ciki a sok kigyúrt faszi közt ott edzegetni ilyen alkattal?
Attól tartok hogy kinevetnek stb.
Igazából ez miatt szeretnék itthoni megoldást találni.
Rendben akkor lehet lenézek valahova.
Esetleg valami jó termet tudtok ajánlani, ahol jó a felszereltség és normális emberek járnak oda? (Budapest)
Illetve hogy személyi edzőt mennyire ajánlotok, hogy igénybe vegyek? Megéri vagy inkább nézzek egy edzéstervet és csináljam magamtól?
Ha nem akarsz menni terembe akkor guggolo allvany es edzopad alapgyakorlatokhoz eleg meg egy egy egyenes rud
Sulyok meg fokozatosan
Rendben, akkor nézek terveket, meg termeket is.
Szerintem az első pár alkalomra azért igénybe veszek egy edzőt, hogy megmutassa mi merre, mit hogyan.
Utolsó: súlyzóim vannak (egykezes, 15kg,bővíthető) de mindenhol azt olvasom hogy az nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!