Ezzel a géppel ki lehet váltani a kondi terbe járást?
Ezt a gépet néztem ki, ez alkalmas lenne? Nem nagyon szeretnék terembe járni, egyedül jobban elvagyok.
Kezdő vagyok amúgy mondhatni, 19 éves 68kg 185 cm, szóval elég vékony, most kezdtem tömegelni (étrend megvan, kiegekeszitok is), jelenleg egykezesekkel edzek itthon, de úgy tudom az kevé, ezért néztem ezt a gépet.
Előre is köszi a segítséget.
Semmi gond nem lesz.
Arra figyelj oda, hogy a mozgás ne arról szóljon, hogy pózolgatsz, ülsz a gépen és nyomkodod a telefont.
Ha látják, hogy dolgozol, még ha kis súllyal is, tuti nem lesz baj.
Ennyi pénzből inkább keress fel egy jó edzőt, mutassa meg az alapokat, írjon edzéstervet és még jó pár havi bérletedet is fedezi.
Szerintem ez pénzkidobás, hamar kinövöd, nem elég változatos, plusz sokan leírták már, hogy a "majd én otthon edzekből" általában semmi nem lesz.
A teremben egyébként senki nem foglalkozik másokkal, mindneki a saját fejlődésével van elfoglalva. Hidd el, egy rendes edzéskor kedved meg időd sincs másokat vizslatni.
Menj el nyugodtan, sok teremben megfordultam már, mindenhol kedves, normális emberek voltak, még a nagyon kigyúrt tagok is azok.
Vagy olvasd el a sargakapszulat es sporold meg a penzt
Amugy mondtam ha van egy guggolo allvanyod meg egy edzopad meg egy rud kb 80-100 kg suly az tobb mint eleg meg 2 kezi sulyzo nekem is ez van es 1 eves terem arabol jarsz kb 10 evig
Köszönöm a válaszokat!:)
Akkor ezt a gépet hanyagolom, és lehet hogy elmegyek terembe. Egy kis ideig szerintem itthon edzek, súlyzókkal, aztán terem, az elején még edzővel aztán a kesobbiekben már egyedül. Ez így jó terv, nem?
Egyébként terembe hogyan jobb járni?Társaságban, haverokkal vagy inkább egyedül?
Én egyedül járok és nekem így tökéletes.Haverokkal az a gond-egyesekkel-hogy nem csinálják rendesen,hülyéskednek.Ha nekem nehéz a súly,megkérek valakit hogy segítsen.Meg ha nem tud eljönni vagy simán lóg,akkor semmi értelme.
Persze,vannak szuper edzőtársak,akik motiválnak és keményen dolgoznak.De nekem jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!