Kéthetente egyszer elég megedzeni egy izomcsoportot?
Ötfelé szeretném felosztani az izomcsoportokat, de sem időm sem kedvem nincs hetente ötször lejárni a terembe, ezért azt találtam ki, hogy csak kéthetente egyszer edzek meg egy izomcsoportot, de akkor nagy volumennel.
Így nézne ki a felosztás;
Hétfő: Hát
Kedd:
Szerda:
Csütörtök: Mell
Péntek:
Szombat:
Vasárnap:
Hétfő: Kar
Kedd:
Szerda: Láb
Csütörtök:
Péntek: Váll
Szombat:
Vasárnap:
Szerintetek működhet a dolog?
Eddig négynapos osztottat csináltam;
Hétfő: Hát
Kedd: Mell, tricepsz
Csütörtök: Láb
Péntek: Váll, bicepsz
Azért szeretnék év elejétől váltani, mert szívesen kipróbálnám az ötfelé osztott edzést, csak nincs kedvem annyiszor lemenni, sőt még ez a négy is sok volt (nem a megterhelés miatt, hanem mert kevés az időm)
Kipróbálhatod, de szerintem nem fog működni. Azért számolj majd be!
Nekem mikor heti kettőre volt időm, akkor kétfelé bontott tervet csináltam, így azért heti egy mindenre megvolt.
Ki tudja, neked mi a jó, de nem véletlenül nem szokás így csinálni.
Én hamar berozsdásodom, de sokkal keményebben nem tudnék edzeni, nekem gyakran kell.
Ha te bírod az extrém edzéseket, végülis megpróbálhatod, de akkor is nagyon hosszúnak tűnik az a 2 hét... Réééég regenerálódik az izom, nyilván jobban fejleszt, ha újra leedzed, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!