Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Esténként edzem, fehérjézek...

Esténként edzem, fehérjézek is mellé. Mit tegyek még ezen felül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 vagyok és nyár eleje óta, azaz lassan fél éve gyúrok. Esté jént lefekvés előtt 1,5 órát fekvőzöm, felülök, súlyzózom stb...

Most elkezdtem fehérjézni és vitamint is szedek mellé.

Az első kérdésem az lenne hogy ez hatásos edzés? Mármint hogy az nem befolyásolja az eredményt hogy csak este nyolc fele tudom elkezdeni?? Jobb lenne délután 3-4 körül?

A másik pedig az lenne hogy mivel kéne kiegészítenem ezt az egész "programot" hogy jövedelmezőbb legyen a befektetett energia? Inkább kondizzak vagy valami más táplálékkiegészítést is nézzek? Az étkezésre próbálok odafigyelni de diák vagyok, nem tudok ebbe túl sok időt forgatni :/

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2016. nov. 28. 22:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen erre én is gondoltam csak az a baj hogy az iskolában nem rudok hozzájutni minőségi ételhez, és azt azért elismerhetitek hogy sóskifliből nem lesz izom. Próbálkoztam húsokhoz hozzájutni, de így sem sikerült annyi fehérjét bevinnem hogy eredményesen edzhessek. :/

Időm talán volna rá, de nem nagyon tudok főzicskélni magamnak, szüleim későn jönnek haza, a hétvégi nagybekajálások meg nem látnak el egész hétre.

Maradt a fehérje

2016. nov. 29. 07:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja és bocsi írtátok hogy sok az a fehérje,

igaz rosszul írtam a NAPI adagom 22g, tehát akkor egy shake az 11g.

2016. nov. 29. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!