Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Esténként edzem, fehérjézek...

Esténként edzem, fehérjézek is mellé. Mit tegyek még ezen felül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 vagyok és nyár eleje óta, azaz lassan fél éve gyúrok. Esté jént lefekvés előtt 1,5 órát fekvőzöm, felülök, súlyzózom stb...

Most elkezdtem fehérjézni és vitamint is szedek mellé.

Az első kérdésem az lenne hogy ez hatásos edzés? Mármint hogy az nem befolyásolja az eredményt hogy csak este nyolc fele tudom elkezdeni?? Jobb lenne délután 3-4 körül?

A másik pedig az lenne hogy mivel kéne kiegészítenem ezt az egész "programot" hogy jövedelmezőbb legyen a befektetett energia? Inkább kondizzak vagy valami más táplálékkiegészítést is nézzek? Az étkezésre próbálok odafigyelni de diák vagyok, nem tudok ebbe túl sok időt forgatni :/

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2016. nov. 28. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

egy diáknak jobb lenne a pénzhiányra fogni az egészet mert időd az van annyi mint egy felnőtt dolgozó embernek, sőt 99% hogy több időd van

a kérdésre annyit, hogy olvasd el a sárga kapszulát

2016. nov. 28. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:

mivel kéne kiegészítened??? most ne haragudj leírtál három szavat abból az egyik az elég tág fogalom. honnan tudjuk hogy a súlyzózásnál mit csinálsz éppen. egésztestes edzést nézz a neten és megvan az egész.

ja és guggolást ne felejtsd ki!

2016. nov. 28. 23:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Az étkezés a legfontosabb a kiegészítőket ne erőltesd, maradjon a vitamin a többi felesleges csak a kajád legyen jó
2016. nov. 28. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
probalj izolaltan edzeni, ha sulyzokat is hasznalsz, azaz akkora sulyokkal dolgozz, amit az epp edzeni kivant izomcsoporttal mozgatni tudsz. elottem irtak, olvasd el a sarga kapszulat. en is csak tanacsolni tudom, valamint ajanlom figyelmedbe, h youtubeon nezd kiss jeno videoit. pontosan, reszletesen elmondja, h mit miert csinalj. sok sikert:)
2016. nov. 28. 23:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért ajánlja mindenki a ku.rva Sárga Kapszulát? Azért van ennyi gyökér kérdés minden nap, mert a Sárga Kapszulát olvassa el minden kezdő.
2016. nov. 29. 01:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért mi bajod van vele?
2016. nov. 29. 01:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Kiss Jenőre aztán nagyon érdemes halgatni, főleg egy naturál kezdőnek. Pff
2016. nov. 29. 06:09
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Valaki kérdezte, hogy mit csinálok pontosan: 1 sorozat áll 22 fekvőből, 7 húzóckodásból, 20 emelésből egyenként 9 kilós súlyzókkal, 35 felülésből haspadon (legmeredekebb fokozaton) és végül fekve tolok ki 30 kilós súlyzóval 30-at. 6 sorozatot akarok minden nap de áltálában későn kezdek hozzá és olyan 5 körül hagyom abba.

Tejsavófehérjét vettem 22g-os adagot, reggel este iszom egy adagnyit.

Írtátok fenn a guggolást. Azt is erőltessem bele a programomba? Ne mellőzzem?

Előre is köszi!

2016. nov. 29. 06:46
 9/12 anonim ***** válasza:
uhh bakker -_-
2016. nov. 29. 06:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Hagyd már azt a bzi fehérjét, mit eszel egy nap meg mennyit?
2016. nov. 29. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!