Esténként edzem, fehérjézek is mellé. Mit tegyek még ezen felül?
Sziasztok! 16 vagyok és nyár eleje óta, azaz lassan fél éve gyúrok. Esté jént lefekvés előtt 1,5 órát fekvőzöm, felülök, súlyzózom stb...
Most elkezdtem fehérjézni és vitamint is szedek mellé.
Az első kérdésem az lenne hogy ez hatásos edzés? Mármint hogy az nem befolyásolja az eredményt hogy csak este nyolc fele tudom elkezdeni?? Jobb lenne délután 3-4 körül?
A másik pedig az lenne hogy mivel kéne kiegészítenem ezt az egész "programot" hogy jövedelmezőbb legyen a befektetett energia? Inkább kondizzak vagy valami más táplálékkiegészítést is nézzek? Az étkezésre próbálok odafigyelni de diák vagyok, nem tudok ebbe túl sok időt forgatni :/
Előre is köszönöm a segítséget! :)
egy diáknak jobb lenne a pénzhiányra fogni az egészet mert időd az van annyi mint egy felnőtt dolgozó embernek, sőt 99% hogy több időd van
a kérdésre annyit, hogy olvasd el a sárga kapszulát
mivel kéne kiegészítened??? most ne haragudj leírtál három szavat abból az egyik az elég tág fogalom. honnan tudjuk hogy a súlyzózásnál mit csinálsz éppen. egésztestes edzést nézz a neten és megvan az egész.
ja és guggolást ne felejtsd ki!
Köszi a válaszokat!
Valaki kérdezte, hogy mit csinálok pontosan: 1 sorozat áll 22 fekvőből, 7 húzóckodásból, 20 emelésből egyenként 9 kilós súlyzókkal, 35 felülésből haspadon (legmeredekebb fokozaton) és végül fekve tolok ki 30 kilós súlyzóval 30-at. 6 sorozatot akarok minden nap de áltálában későn kezdek hozzá és olyan 5 körül hagyom abba.
Tejsavófehérjét vettem 22g-os adagot, reggel este iszom egy adagnyit.
Írtátok fenn a guggolást. Azt is erőltessem bele a programomba? Ne mellőzzem?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!