Mióta edzek, nemigazán tudok elaludni esténként. Reggel úgy érzem, mintha nem aludtam volna semmit, mintha egész este csak a plafont bámultam volna, ami fura mert napközben nem vagyok hullafáradt, és sokszor emlékszem, hogy álmodtam is. Ennek ellenére mégis hiányérzetem van, mert reggel úgy érzem magam, mint aki 2 napja nem aludt.
És nem csak edzésnapon, hanem pihenőnapon is így van. Szinte csak hétvégén tudom magam rendesen kialudni. Általában délután 4 körül edzek. Icf 5x5-öt csinálok, mindennel együtt kb másfél óra egy edzés. Van hogy este nyolckor vacsorázom, de amikor még nem edzettem akkor is tudtam aludni mellette, szóval szerintem nem a késői étkezés a baj. Szerintetek valami pszichés oka lehet vagy ez más?
Igen, külön kalciumot, magnéziumot pezsgőtablettával (kétnaponta), multivitamint naponta, és c vitamint napi 2000-3000mg.
2016. nov. 26. 16:17
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy túledzettség mert, jól megy az edzés és biztos hogy nem erőltetem túl magam, mert "sajnos" van hogy közbejön valami és egy héten csak 2 edzés megy, éppen hogy szeretnék többet edzeni, mert ez így kevés.
2016. nov. 26. 16:19
5/10 anonim válasza:
Túledzettség lehet egy ok. Este nem jára fejedben az edzés ? Túlzottán rá vagy kattanva,azon pörögsz az is lehet baj. Javasolni tudom valamilyen teát nyugtató keveréket,citromfűt de még a csalán teát is ami tágítja az ereket edzéseden is segíthet.
2016. nov. 26. 16:25
6/10 A kérdező kommentje:
+ Ezekhez még annyit tudnék hozzátenni, hogy mostanában nagyon izzadok. Minden este másik pólóban alszom, mert annyira beleizzadok. De napközben is mindig kiizzadok, elég rendesen, hiába fújok magamra fél flakon izzadásgátló dezodort. Nem tudom, köze van-e a kettőnek egymáshoz.
2016. nov. 26. 16:26
7/10 anonim válasza:
Ugyanez a gondom. Aztan kihagytam par napot es ugy, hogy nem edzettem 4 nap kellett mire hajnali 2 elott el tudtam aludni. Nagyon elegem van belole. Heti 3 sulyzos edzes, heti 2 spinning. Nem hiszem, hogy ez olyan marha sok lenne.
2016. nov. 26. 17:58
8/10 anonim válasza:
Azért mert lefekvés előtt nem szabad legalább 2órával edzeni,mert az izmaid ezért nem nyugszanak" meg.
2016. nov. 27. 10:07
9/10 anonim válasza:
Bizony! :)
2016. nov. 27. 10:09
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Erre én is gondoltam, de sajnos ezzel nem tudok nagyon mit tenni. De így is, ha 4-kor edzek, max 6-ra végzek, és 9-kor fekszem le, szóval még 3 óra is megvan. Kipróbálok akkor valami nyugtató teát, vagy meleg kakaót lefekvés előtt, hátha segít valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!