Ha 15 kg-s súllyal edzek minden nap (lábra, karra) és mellé még thaiboxolok is heti 2x kb. mennyi idő alatt lehetek izmos? Azt hozzá tenném, hogy nem vagyok izmos csak a karomon és a vádlimon látszik egy kicsit 15/L
Az jó hogy thai-boxolsz ne törődj senkivel aki szivat emiatt,csak irigyelhetnének!
Izmosság alatt mit értesz?Simán jól akarsz kinézni,vagy tényleg jól megizmosodni?
Lányoknak általában hasra-fenékre-lábra kell sokat eddzeniük
Íme itt egy kis ötletadás:
1,Mindkét kezedbe úgy fogd meg a súlyokat,h lógjanak a lábaid mellett,s mindig mikor lépsz egyet a hátsó térdeddel megérinted a padlót,s elmész a szoba végéig s vissza megismétled párszor
2,derékszögbe felfelé tartod a karjaidat,s közben fogod a súlyt s azzal gugolsz pl:5x10-et
3,felsőtestre inkább a húzóckodást-fekvőtámaszt ajánlanám,hasra jó a sima felülés is de szntem a haskerék nagyon jó,mivel az összes hasizmot megmozgatják,s angyon jól formálja az alakodat
ha van kérdésed írj nyugodtan!!! :)
21f
Én ki szeretném próbálni a thai boxot :D Eddig csak kondiztam évekig.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!