Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 95 kg-s nőként már mehetek...

95 kg-s nőként már mehetek edzőterembe?

Figyelt kérdés

115 kilóról indultam, csak diétával fogytam le , plusz néha itthon zsírégető pulzussal ellipszis tréner, gyors séta kint, 3-3 kg súlyzós edzés.de nem rendszeres sport

voltam egyszer kétszer edzőteremben de nagyon hülyén éreztem magam 115 kg -san....

Mostmár nem néznének meg annyira?

2016. nov. 23. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Valahonnan mindenki elkezdi.
2016. nov. 23. 21:02
 2/10 A kérdező kommentje:

persze én is ezzel nyugtattam a vékony ismerősöm :) h ne érezze feszélyezve magát az izmosabbak között :)

csak azért van bennem egy félsz, mert kövérként mindig csúfoltak

2016. nov. 23. 21:13
 3/10 anonim válasza:
Ne szégyelld a tested. Szerintem menj nyugodtan. Ne foglalkozz mással, hiszen te a saját egészséged érdekében szeretnél menni. Az hogy mások mit gondolnak nem jelent semmit. Biztosan közöttük is sokan vannak akik így kezdték mint te. Ha megnéznek azt hagyd figyelmen kívül.
2016. nov. 23. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Joval tovb voltam a kezdosulyodnal mikor eljartam.
2016. nov. 23. 21:33
 5/10 Berserker88 válasza:
Hidd el ott is gázabbnak tartják ha valaki nem jár el edzeni. :) Amúgy meg ne foglalkozz másokkal, változni akarsz és ez így jó. Senkit nem fog érdekelni
2016. nov. 23. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Terembe simán. Ugrálós tornára nem mennék, nem is igen futnék (hacsak nem vagy magas), de súlyokat emelgetni miért is ne? A súlyod cipelése miatt kicsit több izmod kell legyen, mint egy üldögélő vékonykának, ezeket célszerű lenne megtartani s még növelni, nem?

Másokkal pedig ne törődj. Koncentrálj a célodra. Nagyon dicső, hogy edzeni akarsz :) Leszel te még sokkal csinosabb és erősebb, valahol el kell kezdeni, minél hamarabb, annál jobb.

2016. nov. 23. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell hülyén érezned magad. Ezért megyünk le az edzőterembe, mert van egy állapot, amin változtatni szeretnénk.
2016. nov. 24. 06:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Én személy szerint inkább tisztelettel nézek azokra, akik kövéren, vagy nagyon vékonyan lemennek edzeni. Nálunk is vannak olyan túlsúlyosak, akik személyi edzővel edzenek, és tökjó látni, hogy egyre ügyesebbek. Az egyik személyi edző csajszi, nagyon jófej, múltkor mondta a kövér srácnak, hogy mostantól isler karika helyett a súlyzós karikákat pakolgathatja, és majd meglátja jövő nyárra milyen jól fog kinézni. Szerintem tök aranyos volt vele, és a srác is ügyesen tolta. Nálunk is van egy-két nagyhangú csávó, de ők inkább egymást heccelik, egyszer sem hallottam, hogy valakit megszólnának a külseje miatt, vagy mert kisebb súlyokkal edz.
2016. nov. 24. 08:54
 9/10 anonim válasza:
Szerintem az eddzőterem az a hely ahol előbb fognak tanácsokat adni mint kinézni.
2016. nov. 24. 12:22
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

6: igen, több az izmom jóval meghaladja a normál értéket, inbody mérésen kiderült, ezt szeretném megtartani :)

futni nem futhatok, porckorongsérv miatt.

futópadon csak gyors sétálnék, pulzuskontrollal :)

igen leszek én még csinos és 65 kg :D

2016. nov. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!