Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mar 5. napja nathatas vagyok,...

Mar 5. napja nathatas vagyok, mehetek edzeni?

Figyelt kérdés

Csütörtökön elég szarul lettem,de ennek ellenére elmentem edzeni,nagyon fajt a torkom,hanyingerem lett,rossz volt a közérzetet és szedultem,igy nem tudtam végig csinálni az edzést.Multhetrn is ,csak egy napot edzettem...Ezt a heteket még jó lenne nem elbaszni.Mar amúgy jobban vagyok,csak annyi a gondom,hogy kapar a torkom,meg kohogok..el mehetek így edzeni?vagy hülyeség?nem akarom elveszteni a formámat,mar láttam magamon h leepulok..nem tudom,h meddig fog ez tartani,de nagyon kétségbe vagyok esve

Valaki tipp?

#Mittegyekmegfaztam
2016. okt. 17. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha 1 hét kihagyás után már látod a leépülést magadon, akkor irány a pszichológus mert beteg vagy..
2016. okt. 17. 08:11
 2/3 mannnocska ***** válasza:

GYógyulj megy, gyógyulás után várj még 1 hetet, és utána menj edzeni. A szervezetednek helyre kell állnia, ha leterheled magad épp gyógyultan, akkor azt kockáztatod, hogy vissza esel. Másrészről valószínűleg úgyse tudnál olyan keményen edzeni, így még kétségbe is esnél, hogy "ÚRISTEN A BETEGSÉG MIATT ÖSSZEESTEM". Holott csak nem állt helyre a szervezeted, ezért vagy gyengébb.

1-2 hét alatt nem dobsz le 40 kiló izmot, hacsak nem megállás nélkül fosol, és nem eszel.

Te is láttad hogy betegen nem megy az edzés. Lényeg hogy gyógyulj meg (ne legyenek tünetek pl torokfájás), és még utána is pihenj 5-7 napot

2016. okt. 17. 09:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Magad miatt is, és az edzőterembe járó többi ember miatt is hagyd ki az edzést ameddig beteg vagy. A betegség alatti edzés többet árt, mint használ!
2016. okt. 17. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!