38 fokos lázam van. Ha elmúlik, utána mehetek már egyből edzeni? Vagy hány napot hagyjak ki még utána? Ma reggelre lettem beteg, sajnos.
Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 08:10
1/7 anonim válasza:
Az attól függ hogy mennyire erős az immunrendszered! Ha erős akkor szerintem mehetsz, ha nem akkor hagyj ki 1-2 napot.
2/7 anonim válasza:
Ha elmúlik mehetsz is, de ne nagyon bombázd szét magad.
3/7 A kérdező kommentje:
2 evente ha 1szer beteg vagyok. Szoval szerintem nem gyenge annyira.
2016. márc. 21. 08:57
4/7 anonim válasza:
A háziorvost kérdezd meg szerintem. Azért a fontolva haladás jobb, mint visszaesni, és hetekig szenvedni.
5/7 anonim válasza:
En varnek a helyedben. Nem hajt a tatar, lesz ido visszaepiteni, az a fontos hogy jol legyel.
6/7 anonim válasza:
1 hetet kihagysz semmi nem fog történni a testeddel és 100%-osan fogsz tudni utána edzeni,1 hét pihenés mindenkinek kell évente egyszer
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez 3-7 nap kihagyás, attól függ hogy érzed magad. Ha még lázas vagy, vagy tüsszögsz, köhögsz, akkor ne menj. Ha elmúlt és jól érzed magad, akkor menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!