Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Laza melegítőben, török...

Laza melegítőben, török nadrágban is lehet edzőterembe járni? L

Figyelt kérdés
Tervezek elkezdeni edzőterembe járni, sosem voltam még. Neten csak leggingses lányokat látni, meg hogy abban jó edzeni, de nekem perpill csak laza melegítőm van, mint a török nadrág. Arról azt hallottam (fogalmam sincs hol de valahgoy ez maradt meg bennem) hogy abban "nem lehet" edzőterembe járni meg "tök gáz" :(
2016. okt. 10. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ne is menj,úgyis mindenki téged fog bámulni,hisz azért járnak oda az emberek!
2016. okt. 10. 14:08
 2/6 anonim válasza:
100%
persze,hogy lehet,ez milyen kerdes?:)amugy meg szard le ha valakinek nem tetszika
2016. okt. 10. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ebben a korszakodban vagy, amikor ennyire számít mások véleménye, akkor inkább vedd meg azt ami most szerinted trendi, különben az öltöző sarkában fogsz bőgicsélni a mackónacidban. Engem soha nem érdekelt, ki mit gondol az edző cuccomról, sőt észre sem veszem ha megnéznek, mert a saját edzésemre figyelek és nem a többi emberre.
2016. okt. 10. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen ezeket értem, nekem ezzel a nadrággal pl a fő problémám, hogy még sosem voltam edzőteremben és nem tudom "mi a szokás", mit illik mit nem :)

Lehet hogy hülyeség de attól tartok hogy ilyenekkel úgy járnék mikor valaki széthagyja a súlyzókat

2016. okt. 10. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem fognak kiküldeni emiatt, ez nem olyan, mintha sáros cipőben akarnál bemenni a terembe. Nyilván ha farmerba mennél azért megnéznének, meg az nem is kényelmes. Simán mehetsz török nadrágba, ha neked ez felel meg. A személyes véleményem mondjuk az, hogy egy lánynak sokkal jobban áll a leggings, még akkor is ha nem néz ki olyan jól, mint a török nadrág, de ez az én véleményem.
2016. okt. 10. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Simán mehetsz melegítőben is edzeni! Sokan járnak úgy is, nem csak leggingsben.
2016. okt. 11. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!