Gázolaj kérdése:
Tesa, Szeretnék bicepszre és hasra gyúrni!?
Figyelt kérdés
Nincs időm edzésekre járni dogák meg esszék mellett, viszont néha jól esik mozogni. Tudtok néhány egyszerű, azonban hasznos gyakorlatokat ami a bicepszre és a hasra gyúr? Segédeszköz nélkül!2016. nov. 23. 20:02
1/8 anonim válasza:
Szia Gázolaj!
Segédeszköz nélkül szeretnél csúcsra jutni? Semmi akadálya, csináld magad. Bicepszre és hasra gyúró gyakorlatok fellelhetők a neten bárhol.. tesa
2/8 anonim válasza:
Csak a kox. Gyere hozzank tezsverem itthon fozi. Azzal par het es nagy leszel. Melette ehetel porkoltet meg nokedlit. Privatban megirom baratom, erre csumidaznak a bukszak is!!
4/8 anonim válasza:
Már a kérdés olvasása közben tudtam, hogy kamu, tesa. XD
5/8 mannnocska válasza:
Tesa! Egyszerű a megoldás! Gcinek kell a doga meg esszé? Ott van sáógor bmw-vel jár osz egy esszét nem írt de 50es a bicó tesa!
Hagyd a fenébe a dogákat, attól nem lesz 50es a bicó tesa. Vágod miről vakerolok tesa?
6/8 anonim válasza:
Tesaa menyé inkáb ezzeni ne azokal a szarokal foglalkoz nem atol leszel erös!! Elsö mindig az ezzes a csicskák menek tannulni ezzés hejett!444
7/8 anonim válasza:
K*rvára nem ismertek engem akkor meg miről beszéltek? B*sszodjatok meg, segítséget kértem..
8/8 anonim válasza:
Segédeszköz, edzőterem nélkül hagyd inkább. Igen vannak olyan segédeszköz nélkül elvégezhető workout-os gyakorlatok amik segíthetnek de edzőterem nélkül csak nagyon minimálisan látszik meg az eredménye. Úgy meg igazából felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!