Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem növök?

Miért nem növök?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Kb 60 kg voltam 1-1,5 hónapja. Most 61,5 vagyok. Ennyi idő alatt ez nagyon kevés pedig kreatint és tömegnövelőt is szedek. 1-2 kihagyással ugyan, de azóta napi fél kg csirkemellet eszek igaz csak kevés rizzsel, mert annyit már nem bírok belapátolni. A kondit heti 3x nyomom és keményen. Alvásom sajnos változatos.. Van hogy 10 de van hogy 3 órát tudok aludni.. Az a kérdés hogy mit basztam el hogy nem mutat többet a mérleg?

#testépítés #gyúrást
2016. nov. 21. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
csinálj rendes, kiszámolt étrendet. a tömegnövelő nem csodaszer, csak cukor meg fehérje jó drágán szóval az nem sokat segít. mellesleg eléggé túlliheged...
2016. nov. 22. 16:36
 12/18 A kérdező kommentje:
de van étrendem! napi 5x minden 2. órában eszek kb 100g csirkemellet és riszt mellé. a rizst nem számolom, de az is megvan legalább naponta 2-3g/kg
2016. nov. 22. 16:40
 13/18 A kérdező kommentje:
rizst*
2016. nov. 22. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor itt a problema, egyrészt nem kell 3gr fehérje, mert az csak veseproblémákhoz vezet ha naturál vagy, másrészt a ch-nak 5-6-nak kéne lennie vagy emelj a zsíron 2 gr * testtömeg, amugy sok mindenért mutathat kevesebbet vagy többet a mérleg ne azt nézd hanem a többheti átlagot.
2016. nov. 22. 16:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Sztem a napi fél kiló csirke 🍗 rendben van. Több kcal-t kellene bevinned. Pl. Idd a tömegnöveloőt tejjel. Pihenőnapokon igyál meg 1 L tejet. Az lényegében a természet tömegnövelője és simán betudsz vele vinni napi + 400 kcal-t.
2016. nov. 22. 16:45
 16/18 likebike ***** válasza:

1 hónap alatt mit vársz?

-nem kell 2 óránként enni

-nem csak csirke-rizs van

-tömegnövelőt többet ne vegyél

-mi lesz akkor,ha évente jön pár kg?

-edzésterv amúgy hogy néz ki?

2016. nov. 22. 17:54
 17/18 likebike ***** válasza:
Mert ugye az idő elteltével egyre lassabban fejlődsz,örülsz,ha majd pár év múlva is évente jön pár kg.Ne légy türelmetlen,ez nem egy két hónapos sport!
2016. nov. 22. 17:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Hétfőn, szerdán és pénteken megyek. H: mell,hát, SZ: láb, has, P:kar váll. Eddig úgy csináltam, hogy nagy súllyal kezdtem és haladtam le a sorozatban. Tehát pl fekvenyomásban 50 aztán 45 stb.. 4-5 sorozatot csinálok. Ha 4-et akkor abból 10-et de ha 5-öt akkor csak 8-at. Lábnál van több. Ott 10-15. Hasnál 15-20. Viszont azt sem tudom, hogy hogy érdemes csinálni, ha a tömegnövelés a célom? Akiket megkérdeztem ott, azok azt mondták hogy inkább nagy súlyal keveset mint kicsi súlyal többet. Eddig ezt csináltam. Viszont ma meg áttértem arra, hogy kis súlyal kezdem pl a fekvenyomást (30) és lépcsőzetesen megyek fel a súlyokkal. Az is a kérdésem, hogy melyik a jobb? Ha lentről fel, vagy ha fentről le pakolom a súlyt?
2016. nov. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!