Már lassan fél éve súlyzós edzést végzek, tömegelek, de nagyon keveset növök. Miért lehet ez? L/22
Lány vagyok, így nyilván nem fogok szekrény méretűre nőni, de úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy a seggem óriási legyen, kell a tömegnövelés.
55 kiló vagyok, 2 g fehérjét eszem, 4 g szénhidrátot és 1 g zsírt kb., de alig nőttem valamit, sőt, kilóban inkább lefele tendálok. Mivel kb. csak egy éve mozgok rendszeresen, azt gondoltam, a változás szembetűnőbb lesz.. Meg kéne ijednem, vagy a nőknél ez a lassúság természetes?
Azért állítottam anno 4 g-ra a ch-t, mert eléggé hajlamos vagyok (legalább is az voltam) a hízásra, és nem mertem többet. Azt meg nem hinném, hogy valaki simán átmegy endomorfból mezo/ektomorfba, szóval ezért nem értem, miért nem növök sehogyse úgy igazán :)
Mindenesetre a zsírt mennyivel kéne növelnem?
Egyébként köszönöm a válaszod :)
" de úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy a seggem óriási legyen, kell a tömegnövelés."
Mostanában minden csaj erre a latino stílusú hatalmas fenékre gyúr, vajon mikor fogják fel, hogy az az alkat 99%-ban genetika, és akinek nem olyan a genetikája, az szép nagyra fog nőni csak semmi nem garantálja, hogy ez fenékre fog történni, bármennyit is edz hozzá.
Heti 3x edzek otthon, váltva csinálom: láb, felsőtest, láb, kövi héten felsőtest, láb, felsőtest...de a lábazásból kétfélét, hogy ne mindig ugyanazt.
Guggolok (egyelőre 7-8 kilóval), bolgár guggolok (4 kilóval), kitörök (8 kilóval), fekve oldalra lábat emelek (4 kilóval), ilyesmiket. Van 7-8 gyakorlat, amit váltogatok. Nem nagy súlyokkal dolgozok, mert térdfájós vagyok, meg egyelőre ez az a szint, aminél többet nem tudok, de folyamatosan emelem. Felsőtestnél hasazok (mondjuk azt minden edzés előtt csinálom), tolódzkodok, fekvőzök, izolált bicepsz+tricepsz (4 és 8 kilóval), meg mellezek (10 kilóval)
Nem szoktam kardiozni sajnos, érződik is lábas napokon, hogy meghalok a végére, elég bajok vannak a fizikumommal, ez tény.
Pihenek eleget, napi 8-10 óra majdnem mindig megvan, szóval azzal nincs gond, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!