Szerintetek tényleg keveset eszek?
Figyelt kérdés
1 hónapja szálkásítok, a szüleim teljesen ki vannak borulva, hogy milyen keveset eszek. Ugye tömegelés alatt sokkal többet ettem, most meg azt látják, hogy kevesebbet eszek és állandóan beszólnak emiatt. Napi három rendes étkezésem van, ebből reggelire meg ebédre eszek több szénhidrátot, vacsorára csak fehérjét meg zöldséget. Emellet még van napi 2 fehérjeturmix. Fel vannak háborodva, hogy vacsorára miért nem eszek kenyeret, hogy teljesen le fogok fogyni. Szerintük nagyon vékony vagyok. 110 gramm szénhidrátot és 180-200 gramm fehérjét eszek. A szüleim csak azt látják milyen kevés tésztát, rizst, stb eszek, az, hogy sok tojás meg hal megy az már mindegy.2015. júl. 9. 21:40
1/8 anonim válasza:
Csak azt felejtetted el odaírni, hogy hány kiló vagy :D
2/8 A kérdező kommentje:
ja :D 60 és lány
2015. júl. 9. 21:53
3/8 drogenopfer válasza:
A célodnak megfelelően eszel. Csak vannak szülők, akiknek egészségtelennek tűnik egy szálkásítás. Ők a picit "régimódibb szülők", úgymond. Nem ismerem őket, mármint a szüleidet, de vannak olyanok is, akik szerint az olyan ember, aki nem vág be naponta legalább fél kiló szalonnát, nem pörköltöt eszik, meg nincs minden étkezésénél kenyér, az alultáplált lesz, meg nem eszik rendesen. Próbáld meg nekik elmagyarázni, hogy így lehet egy jobb formát összehozni, mutass esetleg nekik forrásokat interneten, meg mondd meg nekik, hogy nem fogsz szálkásítani egész évben, egy kis idő után megint "normálisan" fogsz enni (mintha ezzel akármi baj lenne...hozzátartozik a sporthoz), ill. most is minden fontos tápanyagot beviszel (rostot, esszenciális zsírsavakat, stb.).
4/8 anonim válasza:
Ésszerűen csináld, ameddig érzed. Az én szüleim is mindig soványoztak, de mióta gyúrok leálltak, mert megizmosodtam egy kicsit. A rosszabbik dolog az volt amikor kitalálták, hogy szedessen vele az orvos hízlaló gyógyszert. Szerencsére a doki nem ment bele, mert ő volt az egyetlen aki felfogta, hogy normális alkatom van.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is izmosodtam valamennyit, nem olyan sokat, de látszott. Most meg hogy fogyok nem értik ez mire jó. Hiába magyarázom el, nekik ugyanolyan vékony vagyok több izommal kevesebb zsírral, mint skinnyfat-en.
2015. júl. 9. 22:38
6/8 A kérdező kommentje:
Nekik az az állapotom tetszett, amikor feltömegeltem, és izom meg zsír is volt rajtam...
2015. júl. 9. 22:38
7/8 anonim válasza:
Igen, az átlag emberek a zsírosabb testalkatot tekintik ideálisnak. Szeretnek enni, esznek is állandóan, meg is híznak. Manapság elég gyakori jelenség.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem eszel keveset..A testnek még jót is tesz ha bizonyos határokon belül még a zsir is kevesebb rajta. Szerintem egészségesebb egy kis diéta mint a kicsapongó evészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!