15 éves vagyok.174 cm,58kg,31-es kar,51-es comb,36-os vádli. Szerintetek jó ez? Tudom a karon van mit javítani.
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 21:21
1/5 anonim válasza:
az alap adatok a derék,a mell-hát kerület és a váll kerület.
amúgy nagyjából mindegy a lényeg hogy nem vagy dagadt.
legfeljebb egy kicsit alacsony vagy,de 15 évesen én még nőttem 8-10 centit magasságban 21 éves koromig.
3/5 anonim válasza:
Mihez viszonyítva jó?
Karra 10 centi, combra 15, vádlira is 10 centi, kilóban +20 és még majd nősz is, úgy már kezd majd jó lenni, ha izmosnak akarsz kinézni.
4/5 anonim válasza:
Igen,átlagban nem,
Viszont tinédzserek körében alacsony
Én 185 cm vagyok 15 évesen,és az utcán így is kicsinek érzem magam.
5/5 anonim válasza:
Igen, a mai világban ez már inkább alacsony. 20 éve is ez volt, 1-200 éve még nem... De nem ez a fontos.
15 éves vagy, kérdező, nem vész, hogy ennyi vagy, de nyilván sok izmot kell még felpakolnod, ha jól akarsz kinézni s neked sem a vékonyság jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!