Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti hány edzés az optimális?

Heti hány edzés az optimális?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, kajakos, de télen kondi, illetve futások vannak, szeretnék nagy izmot növelni, hány edzést javasoltok? Tapasztaltabb személyek véleményére vagyok kíváncsi!

2016. nov. 16. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

14évesen egy kemény sok napos osztott sztem még korai, 3napos teljes testest ajánlok, ICF5x5-öt szoktam javasolni

mellé tömegnövelő étrend

2016. nov. 16. 15:42
 2/3 mannnocska ***** válasza:

Nincs olyan, hogy optimális.

Olyan van, hogy az jelenlegi edzettségi szintednek megfelelő. Viszont még ezen belül is sokan vannak akik a teljes test edzéseket favorizálják heti többször, és vannak akik az heti osztottat. (egy héten X alkalomra szétosztva az izomcsoportok)

Meg persze van a kettő amolyan vegyes állaga (a-b)

Nézz szét, informálódj, és válassz egyet.

2016. nov. 16. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
mennyi 13-14 éves van itt Gyk-en manapság... nah mindegy, amugy jah, nézz körül, nézd meg mennyit bírsz. Végeredményben úgyis az edzés intenzitásától a kaja mennyiségétől és minőségétől meg az alvás-tól függ az izom és erő növekedése.
2016. nov. 16. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!