18 f 190cm 80kg és már több mint 1,5 éve edzek konditeremben szeretnék májusban 90kg lenni. Heti 4 edzés az minimum meg van. :-)?
Figyelt kérdés
Tudtok valami tippet adni hogy el tugyam érni az adott súlyt?#mellizom #izmok sport
2016. nov. 15. 22:00
1/9 A kérdező kommentje:
Mert sajna meg ragadtam a 80 kgnál. Már egy idelye.
2016. nov. 15. 22:36
2/9 anonim válasza:
Akkor nyilván tömegnövelned kell. 4-5g szénhidrát/testsúlykilogramm és 2g fehérje/testsúlykilogramm. Heti max 1 kiló hízás az ideális. Tudnod kell hogy ha felszedsz 10 kilót az nem nettó izom lesz hanem izom+zsír. Az utóbbit le kell majd diétázni.
3/9 anonim válasza:
Az első tippem, hogy olvasgasd többször a magyar helyesirási szótart. (Bocs, de az "idelye" kicsapta a biztositékot).
Masrészt számold a kajádat es tömegelj. 2 g/testsúly kg fehérje tehát a te esetedben 160 g és 5-6 g/testsúly kg szénhidrát. Tehát nálad 400-480 g. Ezen kivül kb. 1 g zsir/testúly kg. Tehat 80 g.
Ha jol csinalod naturálban heti 0.5 kg súly növekedés a reális. Azt már számold ki, májusig sikerul vagy sem. :) de szerintem 10 kg izomgyarapodás min. 2 év naturalon. Ne legyenek illuzioid. Tuzz ki reális célokat!
4/9 anonim válasza:
Több kaja. De esélytelen hogy 10 kiló izom feljöjjön naturálban.
5/9 anonim válasza:
Az első évben jöhet havi 1kg izom maximum, neked esélyed sincs... de behályasodhatsz májusig még simán, csak zabálni kell.
6/9 anonim válasza:
Szerintem amúgy lazán bele fér az a 10 kg hízás nem kell megijedni hogy dagadt leszel. Közbe csekkolod magad a tükörbe aztán mérlegelsz hogy hogy tovább. 190 cm 80kg szerintem elég vékony lehetsz. Ha oda figyelsz mindenre lazán össze jön a 10 kiló úgy hogy abból 3-4 az hús lesz. Aztán mivel valószínűleg ectomorph nem lesz különösebb gond a diétával se.
7/9 mannnocska válasza:
idelye
tugyam
hályasodhatsz
Ritkán szólok meg ilyet, de ez...
8/9 anonim válasza:
Én pl soha nem jártam magyar iskolába és soha nem tanultam magyar helyesírást, ahhoz képest szerintem elég jó vagyok és érthető amit leírok... komolyan ezen lovagolni... tudjátok még hány nemzetre jellemző a világon ez a helyesírás náciság? Egyre sem... csak az önértékelés nélküli magyar kis suttyókra. És nem, ez most nem egy minden magyarnak szóló beszólás volt... csak olyanoknak akik 3 nnnel írják a manócskát...
9/9 anonim válasza:
adom százhúsz kommentjét, ráadásul van olyan aki ilyen helyesirás mellett full jó matekos vagy akármi, ha butácska is semmire rosszindulatút nem mondott és lehet teljesen jó értékes ember, persze nem azt mondom hogy az, csak hogy ebből megitélni valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!