Csigás letolás, tricepsznyújtás fej fölött vagy szűknyomás?
a csiga a legbiztonsagosabb serulesveszely szempontjabol,
viszont nekem ott kicsi a suly. csak egykezes tricepsz-nyujtast szoktam. szuknyomasrol lebeszelnelek, mert nekem tul osszetett gyakorlat. (a mellem is be szokott durranni tole)
Az összetett gyakorlatok a legjobbak, azok hozzák a tömeget, nem a koncentrált bohóckodások.
fúj de utálom az ilyen embereket mint az utolsó.
mind a kettő kell. ez nem erőemelő kategória, ha valamid le van maradva, vagy aránytalan, igenis kell rá külön koncentráltan edzeni, sőt, nekünk muszáj. pl hogy csinálsz oldalsó deltát, oldalemelés nélkül? várom az okos válaszod.
a másodlagos izmok kidolgozottsága adja meg azt az igazi Frank Zane alkatot(ha vkinek ez az ideálja) és oda bőven kell koncentrált edzés is
persze ha vkinek mindegy a forma, az arány, csak a tömeg számit meg az erő akkor lehet összetettet és csak pár kiegészitő gyakorlatot csinálni
Szerinted mivel edzed meg jobban az oldalsó deltát, a 100 kilós mellről nyomással, vagy a 12 kilós oldalemeléssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!