11/25 anonim válasza:
#6 #7 kicsit lássatok jobban bele ebbe a portba, mielőtt itélkeztek.
12/25 anonim válasza:
--gömb--
Nem mondom hogy jobb, de szerintem helyettesítheti.
13/25 anonim válasza:
Én még nem láttam használható méretű meg valamire való erejű combokat guggolás nélkül.
14/25 anonim válasza:
Ebben heroldnak van most igaza..sok emberbe berögzült ez a nem guggolsz bzi vagy mentalitás..lábtolón jobban rátudsz menni az izolációra és súlyra..testépítésbe minnél szebb izomzatot akarsz nem?
15/25 anonim válasza:
Jah még annyi h mire mész? Erőre v kinézetre? Mert ez is szempont.
16/25 anonim válasza:
Ha lábtolózol, más formájú lesz az izom, mintha guggolnál?
17/25 anonim válasza:
? Ha nen guggolsz az erő kevesebb lesz. A testépítésbe kinézetre megy általába az ember.. És errw hatékonyabb a lábtoló. Nagyobb súly, jobb izoláció.
18/25 A kérdező kommentje:
De az izoláció felesleges.Egy gép semmit se ér,csak a szabadsúly
2016. nov. 9. 14:09
19/25 anonim válasza:
srácok erre annyit mondok hogy páldi gábor, és szerintem lezártuk a vitát.
20/25 anonim válasza:
Én erre meg annyit mondok, hogy mindenki csinálja azt ami az izomzatának és ízületeinek bejön. És ne azokat nézzük akik úgy tele vannak, hogy fél kórháznyi izomsorvadásos beteg lehetne fitness edző az adagjukból. Hanem aki hobbista és naturál, próbálja ki mi válik be a testének.
Zárójelben jegyzem meg, teleb4szva az ízületek is jobban bírják lehet állatkodni is, naturál és ha az ember már nem tizen-huszon éves nem biztos, hogy kifizetődik minden edzésen halálra b4szni magad, mert könnyen lehet, hogy nem sok kirándulásra fogsz már menni a térdeiddel, csípőddel 50 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!