Hogy néz ki az étrendetek? Mit esztek?
leírom a mait.
reggel 100g zab egy adag feherjével
fél kiló csirke elosztva a nap folyamán, krumplival és rizzsel ettem, lement 50g lenmagolaj is, lefekvés előtt pedig valószínűleg eszek 150-200g túrót
3x eszek 100g zabot 30g fehérjével, egész nap elosztva.
250g túró + 30g fehérje estére.
Általában valami 250-400g körüli hús is lemegy valamikor napközben rizzsel, kenyérrel, vagy tésztával.
Kb heti 3-4x eszek napi 6 tojást is, ha megkívánom, vagy még éhes vagyok netán. Ezeken felül, ha nincs időm, akkor veszek mondjuk egy chipset vagy eszek egy gyrost, stb.
Azért megy ennyi fehérje, mert megy a kis dopping, mielőtt valaki leugat.
Zab, rizs, fehérje, tojás, bab, hús, TK kenyér, zöldségek, gyümölcsök, túró, multivitamin, ízületvédő, zselatin... változó arányban minden nap.
Nincs étrendem, de a "makrók legyenek jók" tipikusan a lusta vagyok foglalkozni vele, ezért kamuzok valamit szöveg.
Fehérlisztből is meg lehet a makró meg cukorból is a szénhidrát, max hamarabb befigyel a magas vérnyomás meg a cukorbetegség nagy eséllyel bekacsint majd az ablakon. Én a feldolgozatlan ételekre szavazok meg a nutrigenomikai kutatásokra.
Az igen,szerencsés vagy.
Miért nem írsz egy könyvet az edzésről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!