Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy néz ki az étrendetek?...

Hogy néz ki az étrendetek? Mit esztek?

Figyelt kérdés

#Ézrend
2016. nov. 5. 13:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Herold híres vagy :D amugy tényleg linket!
2016. nov. 5. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Szintén nincs étrendem, csak makrók. Linket a népnek!
2016. nov. 5. 16:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

leírom a mait.

reggel 100g zab egy adag feherjével

fél kiló csirke elosztva a nap folyamán, krumplival és rizzsel ettem, lement 50g lenmagolaj is, lefekvés előtt pedig valószínűleg eszek 150-200g túrót

2016. nov. 5. 18:18
 14/21 A kérdező kommentje:
Végre valaki leírta
2016. nov. 5. 18:39
 15/21 anonim ***** válasza:

3x eszek 100g zabot 30g fehérjével, egész nap elosztva.

250g túró + 30g fehérje estére.

Általában valami 250-400g körüli hús is lemegy valamikor napközben rizzsel, kenyérrel, vagy tésztával.

Kb heti 3-4x eszek napi 6 tojást is, ha megkívánom, vagy még éhes vagyok netán. Ezeken felül, ha nincs időm, akkor veszek mondjuk egy chipset vagy eszek egy gyrost, stb.

Azért megy ennyi fehérje, mert megy a kis dopping, mielőtt valaki leugat.

2016. nov. 5. 20:33
 16/21 Szergej55 ***** válasza:
Most mindent, makrotápanyagot sem számolok egy ideje, de ez a saját lustaságom.
2016. nov. 6. 00:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Herold,hogy lettél személyi edző?Elvégeztél vmi tanfolyamot?
2016. nov. 6. 11:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Zab, rizs, fehérje, tojás, bab, hús, TK kenyér, zöldségek, gyümölcsök, túró, multivitamin, ízületvédő, zselatin... változó arányban minden nap.

Nincs étrendem, de a "makrók legyenek jók" tipikusan a lusta vagyok foglalkozni vele, ezért kamuzok valamit szöveg.

Fehérlisztből is meg lehet a makró meg cukorból is a szénhidrát, max hamarabb befigyel a magas vérnyomás meg a cukorbetegség nagy eséllyel bekacsint majd az ablakon. Én a feldolgozatlan ételekre szavazok meg a nutrigenomikai kutatásokra.

2016. nov. 6. 14:45
 19/21 anonim ***** válasza:
nem végeztem semmit, exem szállodába volt pincér, és egyszer ott edzettem, és a tulaj rokona megkérdezte hogy van-e munkám, mert hogy jol nézek ki meg ugye exemnek amgyaráztam mit hogyan, és mondta h látszik hogy vágom, ezért felvenne. ennyi. de már fél éve ott vagyok, és azóta sok ügyfelem lett. nem egy cutler vagy flex, de kezdésnek tökéletes. összeszedek egy rendes formát aztán megyek nagyobb helyre.
2016. nov. 6. 15:18
 20/21 A kérdező kommentje:

Az igen,szerencsés vagy.

Miért nem írsz egy könyvet az edzésről?

2016. nov. 6. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!